Neįprastas vaizdas kelyje: po tiltu įstrigo lėktuvas - kaip tai galėjo įvykti? (Video)  ()

Toks vaizdas nustebino "Twitter" vartotojus, bet pagalvokite - kaip turėjo nustebti keliu važiavę vairuotojai? Prieš kelias dienas Indijoje, Delyje, po tiltu įstrigo... lėktuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįprastas incidentas įvyko visai netoli Delio centro. Indijos nacionalinių oro linijų „Air India“ lėktuvas įstrigo po pėsčiųjų tiltu, nutiestu virš judraus kelio.

Kaip tai galėjo įvykti? Pasirodo, orlaivis buvo nebenaudojamas. Naujasis savininkas, kuris neseniai įsigijo lėktuvą, mėgino jį transportuoti į kitą vietą.

Greitai socialiniuose tinkluose išplitusiame vaizdo įraše matyti itin retai pasitaikantis vaizdas – lėktuvas be sparnų rymo įstrigęs po tiltu, o pro šalį lyg niekur nieko važiuoja automobiliai, autobusai.

Įrašą padaręs žurnalistas atsakymų ieškojo „Air India“ bendrovėje, tačiau ši nurodė, kad ne ji atsakinga už incidentą, kadangi lėktuvas priklauso jau nebe jiems.

 

„Tai yra jau išregistruotas ir apardytas „Air India“ lėktuvas. Mes jį pardavėme. Praėjusią naktį naujasis savininkas norėjo jį transportuoti. „Air India“ nebeturi jokių ryšių su orlaiviu“, – paskelbė Indijos oro linijos.

 

Netoliese esančio Delio oro uosto atstovai taip pat pasisakė. Jie pabrėžė, kad orlaivis nebuvo laikomas jų oro uoste, o jų manymu, vairuotojas tiesiog padarė klaidą transportuodamas tokių gabaritų orlaivį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()