Svarbiausia - kokybė, net ir už mažas išlaidas: „Redroad V17“ užtikrina stiprią valymo galią (Video, „Redroad V17“)  ()

Dvigubas valymo volelis, galingas siurbimas, įvairūs priedai, dvigubi HEPA filtrai... „Redroad V17“ suteikia daugiau nei kiti belaidžiai siurbliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dulkių siurbliuose naudojamos technologijos yra gana stipriai pažengusios į priekį.

Tačiau jei Jums atrodo, kad jūsų rankinis siurblys yra nepatenkinamas, tai ne todėl, kad tas prekės ženklas negalėtų padaryti geriau, tiesiog jis nenori investuoti daugiau, kad siurblys būtų dar kokybiškesnis.

Siekdama pateikti lengvus ir efektyvius valymo sprendimus, „Redroad“ niekada nedvejoja gamybai naudoti geriausias medžiagas. Tai akivaizdžiai įrodo kokybiški prietaisai, kuriuos pristato „Redroad“, ir kaip jie iš naujo apibrėžia „stiprią valymo galią“.

„Redroad V17“ jo naudotojams suteikia geriausią patirtį už priimtiniausią kainą. Norite nepriekaištingai švarių namų? Galite pasikliauti.

Dvigubas motorizuotas valymo volelis, kuris leis pilną valymą atlikti greitai

Dauguma dulkių siurblių, net ir „Dyson“, turi bendrą problemą. Turite pakeisti pagrindinės valymo galvos volelį, kai tik pereinate prie skirtingo tipo grindų valymo. Laimei, atsirado „du viename“ dvigubas motorizuotas valymo volelis.

Minkšto volelio ir šerių juostos derinys, puikiai veikiantis tiek ant kilimų, tiek ant kietų grindų, padengia 90% grindų valymo poreikių, todėl jums nereikia dažnai keisti motorizuotos galvos volelio. Be to, „Redroad V17“ dvigubas motorizuotas valymo volelis buvo gerokai patobulintas.

Į standartinį pakuotės turinį įeina 2 kilimų voleliai ir 2 kietų grindų voleliai, kuriuos galite laisvai sujungti 3 skirtingais būdais. 

Pavyzdžiui, jei namuose turite tik kietas grindis - pasirinkti būtent joms skirtus 2 volelius ir taip padidinti valymo efektyvumą. Jei yra ir kilimų, tai paimti 1 volelį, skirtą kilimams, ir 1 volelį, skirtą grindims.

„Redroad V17“ užtikrina greitą ir efektyvų valymą.

Didžiulė siurbimo galia ir bekompromisinė valymo kokybė

Siurbimo rodiklis yra svarbiausia dulkių siurblio specifikacija; nepakankamas siurbimas ant valomų paviršių paliks nešvarumų. O siurbimą lemia turimas variklis.

„Redroad“ variklis dirba esant 120 000 aps./min. ir, dėka optimizuotos ortakio konstrukcijos, sukuria 155AW siurbimo galią bei 26 500Pa siurbimo slėgį, o tokioje kategorijoje, tai yra didžiausias rodiklis.

Tokio stipraus siurbimo daugiau nei užtektinai kokybiškam kasdieniam namų valymui. Dėl suteikiamos didelės siurbimo galios, „Redroad V17“ puikiai tinka visiems, kurie nori namuose palaikyti maksimalią švarą.

Daug priedų, universalių bet kokiam naudojimui

„Redroad V17“ siūlo stulbinančią priedų įvairovę, dėka kurių galėsite išvalyti bet kurią namų vietą:

  • Jis turi motorizuotą pagrindinę valymo galvą su voleliais (giliam grindų valymui) ir LED,
  • siaurą antgalį su LED švietimu (apšviečiantis dulkes kiekviename kampe),
  • platus antgalis ir žarna (valyti po baldais ar automobilio sėdynėmis),
  • motorizuota galva baldams (pašalinti 99,9 % dulkių erkučių nuo lovos ir sofų),
  • dulkių šepetėlį (efektyviam klaviatūrų, užuolaidų, automobilių sėdynių ir pan. valymui),
  • ir prailginimo vamzdelį (kad būtų lengviau pasiekti žemę ar aukštesnes vietas) ir kt.

Dvigubi HEPA filtrai, preciziškas oro valymas

Ar žinote, kad dulkių siurblių išleidžiamas oras gali sukelti antrinę taršą ir paveikti vaikus bei suaugusius žmones, kenčiančius nuo lėtinių kvėpavimo takų ligų, tokių kaip astma? „Redroad V17“ turi du HEPA filtrus, kurie pašalina šią grėsmę.

Oro įsiurbimo angoje yra H12 HEPA filtras, kuris išvalo iš aplinkos įsiurbiamą orą, taip apsaugodamas variklį ir 12 kūgių cikloninę dulkių atskyrimo sistemą 99,97% efektyvumu.

Oro išleidimo anga su H13 HEPA sulaiko iki 0,1 mikrono daleles, įskaitant dulkių erkutes, pelėsių sporas ir žiedadulkes. HEPA filtrai išvalo orą chirurgiškai preciziškai.

Tik maksimaliai investuojant į aukščiausią kokybę galima pagaminti gerą produktą. „Redroad V17“ tai padarė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: