LG suteikia daugiau išskirtinio turinio kitų gamintojų išmaniesiems televizoriams, naudojantiems „webOS“  ()

„LG Electronics“ (LG) itin išplės turinio srautinio perdavimo galimybes kitų gamintojų televizoriuose, kuriuose įdiegta firminė „webOS“ platforma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su atnaujinta programine įranga dabar „webOS“ platformą turintys televizoriai leis žiūrovams mėgautis dar įspūdingesne žiūrėjimo patirtimi ir rinktis iš dar daugiau populiarių paslaugų1.

Siekdama suteikti prieigą prie savo populiarios televizorių platformos daugiau vartotojų visame pasaulyje ir sustiprinti savo pozicijas televizorių pramonėje, LG nuo šių metų savo pažangią „webOS“ platformą suteikė ir kitiems televizorių prekės ženklams. Būdama ir gamintoja, ir operacinės sistemos kūrėja, LG dabar gali plačiau pristatyti savo lengvesnio ir paprastesnio turinio žiūrėjimo viziją platesnei auditorijai.

Nuo rugsėjo mėn. iki šių metų pabaigos bus palaikomos įvairios aukščiausios kokybės turinio paslaugos, įskaitant „Disney+“, „Vudu“, „Pandora“, „HBO Max“ ir „SLING TV“2. Visame pasaulyje sparčiai populiarėjanti paslauga „Disney+“ bus prieinama televizoriuose su „webOS“ visose rinkose, kuriose ši paslauga šiuo metu siūloma3.

„Disney+“ gausu šeimai skirto turinio – nuo mėgstamos klasikos iki originalių pilnametražių filmų, laidų ir dokumentinių filmų iš „Disney“, „Pixar“, „Marvel“, „Star Wars“ ir „National Geographic“. „Disney+“ yra išskirtiniai originalių, kritikų pripažinimo bei komercinės sėkmės sulaukusių „Marvel Studios“ serialų, tokių kaip „VandaVizija“, „Sakalas ir žiemos karys“, „Lokis“, ir jų pirmojo animacinio serialo „Kas, jei...?“ namai. Tarp kitų šiais metais rodomų originalių ir dėmesio vertų „Disney+“ programų yra Billie Eilish kino koncertas „Laiminga kaip niekada: meilės laiškas Los Andželui“, „Dago dienos“ – naujas serialas pagal 2009 m. „Disney“ ir „Pixar“ hitu tapusį filmą „Aukštyn“ bei „Bobo Feto knyga“ – jaudinantis „Žvaigždžių karų“ nuotykis, kurio premjera įvyks gruodžio 29 d.

 

„Vudu“ klientams televizoriai su „webOS“ leis mėgautis daugiau kaip 10 000 nemokamų vaidybinių filmų be prenumeratos, taip pat išsinuomoti arba nusipirkti naujausių filmų ir televizijos laidų 4. „Vudu“ ankstyva prieiga prie naujų filmų leidžia paslaugai pasiūlyti daugybę „4K Ultra HD“ raiškos filmų, palaikančių „Dolby“ vaizdo ir garso gerinimo technologijas.

Daugumoje televizorių su „webOS“ populiarusis LG nuotolinio valdymo pultelis „Magic Remote“ padidina išskirtinį LG platformos patogumą. Patogus LG „Magic Remote“ nuotolinio valdymo pultelis su „nukreipk ir spustelk“ sąsaja ir intuityviu valdymu taip pat siūlo integruotą balso atpažinimo funkciją, kad būtų dar patogiau naudotis.

1   Programinės įrangos atnaujinimo laikas priklauso nuo šalies ir televizoriaus prekės ženklo.

2   Kanalų prieinamumas gali skirtis priklausomai nuo regiono ir šalies.

3  Galima įsigyti šiose rinkose ir regionuose, įskaitant Airiją, Austriją, Belgiją, Daniją, Indiją, Indoneziją, Islandiją, Ispaniją, Italiją, Jungtinę Karalystę, Jungtines Amerikos Valstijas ir Lotynų Ameriką, Kanadą, Nyderlandus, Norvegiją, Portugaliją, Prancūziją, Suomiją, Švediją, Šveicariją, Vokietiją, bet jomis neapsiribojant.

4  Galima įsigyti JAV.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()