Mažiausia kaina šiais metais! Lietuvių sukurta „NordVPN“ paslauga net su 72% nuolaida  ()

Tęsiame geriausių Juodojo penktadienio pasiūlymų seriją ir primename, kad „NordVPN“ paslauga taip pigiai dar nėra kainavusi. Fantastiška proga gauti lietuvių sukurtą produktą už mažiausią kainą 2021-ais metais!


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-11-26 Mažiausia kaina šiais metais! Lietuvių sukurta „NordVPN“ paslauga net su 72% nuolaida  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinis „NordVPN“ pasiūlymas

„NordVPN“ technologijos.lt portalo skaitytojus informuoja, kad šiuo metu taiko išskirtinį savo paslaugos pasiūlymą.

Kaip tik šiuo metu vyksta „NordVPN“ Juodojo pentadienio išpardavimas, kurio metu - jei vartotojas nusiperka 2 metų abonementą už 67,15 eurų, kas yra net 72 % siekianti nuolaida - ši paslauga mėnesiui kainuos tik 2,80 eurų per mėnesį.

Paprastai ši „NordVPN“ paslauga mėnesiui be jokių akcijų kainuoja 10,75 €, tad dabar, pasinaudojus šia išskirtine akcija, ją galite įsigyti už nerealiai gerą kainą. 

„NordVPN“ taip pat suteikia naujiems klientams galimybę pasinaudoti 30 dienų pinigų grąžinimo garantija. Tai reiškia, kad jei nuspręsite, kad „NordVPN“ nėra Jums tinkamas VPN paslaugų tiekėjas, galėsite sumokėtus pinigus susigrąžinti. Tad išbandyti tikrai verta.

O kam išvis reikia VPN?

VPN (virtualus privatus tinklas) yra paslauga, kuri šifruoja jūsų duomenis ir slepia jūsų IP adresą, nukreipdama jūsų tinklo veiklą per saugią grandinę į kitą, už daugybės kilometrų esantį serverį.

Iš esmės, tai leidžia internete pasislėpti, net ir viešuose „Wi-Fi“ tinkluose, todėl galite saugiai ir visiškai anonimiškai naršyti internete.

Taip pat VPN leidžia matyti tokį turinį, kurio įprastai neįmanoma žiūrėti Lietuvoje. Išsamus straipsnis, kodėl tiek daug žmonių pasaulyje dabar naudojasi VPN paslaugomis

  • Prieiga prie bet kokio turinio bet kurioje vietoje (Netflix, Hulu, HBO, Disney ir pan. turinį 100 proc. galima žiūrėti Lietuvoje. Be VPN jis yra apribotas dėl GDPR taisyklių);
  • Leidžia pasiekti ir blokuojamas svetaines, kaip Linkomanija;
  • Saugumas dirbant nuotoliniu būdu;
  • Duomenų slėpimas nuo interneto paslaugų tiekėjo;
  • Asmeninių duomenų apsauga nuo vyriausybės;
  • VPN galima pritaikyti daugeliui išmaniųjų įrenginių ir kt.

O gal norėtume išbandyti „YouTube Premium“ 6,5 karto pigiau, nei Lietuvoje? VPN paslauga tokią galimybę taip pat suteikia. Paskaičiavus, kiek sutaupoma pinigų užsisakant tokią pigią „YouTube Premium“ prenumeratą 2 metus iš eilės, sutaupytas skirtumas iš karto padengia visas Juodojo penktadienio akcijos NordVPN išlaidas ir dar lieka pinigų kitiems pirkiniams. Argi neapsimoka? Tad nedelskite, tai tikrai geras pasiūlymas

Kas gi tas „NordVPN“?

Vis dar nedaugelis žino, kad pasaulyje masiškai populiarėjantis „NordVPN“ yra lietuvių sukurtas produktas.

Lietuviai „NordVPN“ 14-ai milijonų pasaulio vartotojų teikia virtualaus privataus tinklo (angl. Virtual Private network – VPN) paslaugas.

„Daugiausiai vartotojų jis turi JAV, Didžiojoje Britanijoje, Australijoje, Kanadoje. Būtent lietuvių kuriamas sprendimas yra žinomiausias JAV, rodo VPN sprendimų prekės ženklo žinomumo tyrimai. Produktas ne kartą buvo įvertintas ir didžiųjų pasaulio technologijų tinklalapių – „CNET“, „PCMag“, „Techradar“ pripažino „NordVPN“ vienu patikimiausių VPN tiekėjų pasaulyje“, – sako M. Vrubliauskas.

Verta paminėti, kad lietuviai bendradarbiauja su milijonus sekėjų „YouTube“ turinčiais nuomonės formuotojais, kaip „PewDiePie“ ar „Unbox Therapy“.

Tad apibendrinus yra akivaizdu, jog VPN paslauga suteikia vien privalumus. 

Žinoma, kad galima rinktis bet kokį VPN paslaugos tiekėją, bet rekomenduojame „NordVPN“ - šiuo metu tai vienas geriausių VPN pasaulyje, o atsižvelgiant į kainas ir taikomas akcijas, tai ko gero geriausia, ką galima gauti rinkoje. 

Norite apie „NordVPN“ sužinoti daugiau bei pasinaudoti jų išskirtiniu pasiūlymu? Tą galite padaryti paspaudę šią nuorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()