[Žinios trumpai] Putinas galimai serga sunkia liga, kuri provokuoja smegenų sutrikimus  (3)

Vakarų žvalgyba ir Kremliaus šaltiniai teigia, kad V. Putino elgesį išprovokavo sunki liga.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-15 [Žinios trumpai] Putinas galimai serga sunkia liga, kuri provokuoja smegenų sutrikimus  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neadekvatų Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino elgesį galima paaiškinti tuo, kad jis greičiausiai sunkiai serga. Vakarų žvalgybos duomenimis, jis kenčia nuo smegenų sutrikimo, kurį gali sukelti demencija, Parkinsono liga arba vėžiui gydyti vartojami steroidai.

Apie tai praneša „Daily Mail“, kuri remiasi Kremliui artimais šaltiniais, taip pat aukšto rango žvalgybos aljanso „Five Eyes“, kuriam priklauso Australija, Kanada, Naujoji Zelandija, Didžioji Britanija ir JAV, informacija.

Leidinio teigimu, beprotišką V. Putino sprendimą įsiveržti į Ukrainą galima paaiškinti fiziologiniais diktatoriaus pokyčiais.

„Daily Mail“ rašo, kad Putinas „kenčia nuo steroidų, vartojamų vėžiui gydyti, veikimo“. Vakarų žvalgyba mano, kad jo nenuspėjamas elgesys, išvaizda ir absurdiškas socialinis atsiribojimas nuo lankytojų yra gydymo rezultatas.

 

Putinas gali sirgti onkologine liga, Parkinsono liga ar demencija. Šių ligų simptomus galima pastebėti iš Rusijos Federacijos lyderio išvaizdos: patinęs veidas ir kaklas gali būti ilgalaikio steroidų vartojimo šalutinis poveikis.

„Per pastaruosius penkerius metus įvyko ryškių pokyčių jo sprendimų priėmimo procese. Jo aplinka pastebėjo reikšmingų pokyčių, susijusių su tuo, ką jis sako ir kaip jis suvokia jį supantį pasaulį“, – sakė leidinio šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(2)
(12)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: