[Žinios trumpai] Artėja pavojingiausias Ukrainos ir Rusijos karo etapas: JAV ekspertas paaiškino, kas vyksta  (2)

Vakarų valstybės turi parodyti jėgą, kad sulaikytų Putiną, sako buvęs specialusis JAV valstybės departamento atstovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas žino, kad pralaimi karą Ukrainoje, ir padvigubina savo agresyvius veiksmus, net kai jo strateginė padėtis silpsta.

Tai reiškia, kad dabar artėja pavojingiausias karo etapas, UNIAN rubrikoje rašo buvęs JAV valstybės departamento specialusis įgaliotinis Ukrainai Kurtas Volkeris.

Jo nuomone, norėdami suvaldyti Rusijos Federacijos vadovą, Vakarai turi parodyti jėgą ir leisti Ukrainos piliečiams kovoti ir išgyventi, kol priešo puolimas išseks.

„...Putinas žino, kad pralaimi ir padvigubina savo agresyvius žingsnius, net kai jo strateginė padėtis silpsta. Tai reiškia, kad dabar įžengiame į pavojingiausią Putino kampanijos fazę. JAV ir Vakarai turi atidžiai valdyti šią situaciją...“, – sako Volkeris.

 

Kurtas Volkeris mano, kad raktas į Ukrainos išlikimą karo su Rusija sąlygomis yra pakankamai ilgą laiką sulaikyti priešo kariuomenę, kad už agresiją įvestos sankcijos pradėtų veikti Rusijos teritorijoje, o Maskvos patriotiniai lyderiai susivoktų ir sustabdytų ekonomiką griaunančius veiksmus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(52)
(6)
(46)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: