[Žinios trumpai] Pastebėti dūmai virš Rusijos ambasados ​​Varšuvoje: lygiai taip pat buvo savaitę prieš Rusijos invaziją Kijeve (Foto)  (3)

Virš Rusijos ambasados ​​Varšuvoje pastato buvo pastebėti dūmai. Likus savaitei iki invazijos į Ukrainą dūmus matė ir Rusijos ambasada Kijeve.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-23 [Žinios trumpai] Pastebėti dūmai virš Rusijos ambasados ​​Varšuvoje: lygiai taip pat buvo savaitę prieš Rusijos invaziją Kijeve (Foto)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai feisbuke rašo „InformNapalm“ vadovas Romanas Burko, informuoja Censor.NET.

„Žinoma, neatspėsime tik pagal dūmus iš Rusijos ambasados ​​kamino, bet savi stebėtojai jau kelias dienas perduoda informaciją apie tariamus Rusijos Federacijos planus smogti Lenkijai ir Lietuvai.

 

Nemažai netiesioginių ženklų rodo, kad Kremlius išsisėmė, o Rusija bando paspartinti karo eigą, į karą įtraukdama nemažai NATO šalių, bandant „susilpninti“ ir išbandyti viso Aljanso stiprumą.

Tai, žinoma, blogos naujienos, ir mes nenorime, kad mūsų sąjungininkai kentėtų taip, kaip kenčia Ukraina, tačiau ukrainiečiai jau parodė, kad kovoti galima ir būtina. O kas kovoja už savo žemę, už savo tautos išlikimą – jis tikrai nugalės bet kurį diktatorių, kaip Hitlerį XX amžiuje, ir Putiną XXI amžiuje“, – teigiama pranešime.

 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(6)
(1)

Komentarai (3)