[Žinios trumpai] JK žvalgyba patvirtino, kad Ukrainos rytuose bresta labai pavojinga situacija: Rusija kuria smogiamąsias grupes, tikslas jau žinomas  ()

Britų žvalgybos pareigūnų teigimu, Rusijos pajėgų puolimas gali kilti iš Charkovo ir Mariupolio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-28 [Žinios trumpai] JK žvalgyba patvirtino, kad Ukrainos rytuose bresta labai pavojinga situacija: Rusija kuria smogiamąsias grupes, tikslas jau žinomas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešas bandys apsupti Ukrainos pajėgas Donecko ir Luhansko srityse.

Apie tai socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė Didžiosios Britanijos gynybos ministerija, remdamasi žvalgybos duomenimis.

„Atrodo, kad Rusijos pajėgos sutelkia savo pastangas bandydamos apsupti Ukrainos pajėgas, kurios yra tiesiai priešais separatistinius regionus šalies rytuose, kad galėtų veržtis link Charkovo šiaurėje ir Mariupolio pietuose“, – rašoma pareiškime.

Anksčiau Generalinis štabas pranešė, kad Rusijos kariuomenė atitraukia kelis dalinius į Černobylio sritį, o vėliau – į Baltarusiją, siekdama atkurti kovinį pajėgumą ir blokuoti Kijevą iš pietvakarių.

 

Donecko kryptimi priešas toliau pergrupuoja ir kuria smogiamąsias grupes, kad atnaujintų puolimo operacijas – tikslas pasiekti Donecko ir Luhansko sričių administracines sienas.

Popasnoje, remiamas artilerijos, priešas bandė vykdyti puolimo operacijas, jam nepasisekė, jis patyrė nuostolių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: