[Žinios trumpai] Atskleidė užkulisius, kaip gudriai buvo sunaikintas „Saratov“: dėka Rusijoje esančių agentų – tobulai parinktas smūgis ir tiesiog viską šluojantis sprogimas  (2)

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo tyrimų direktorato vadovas pažymėjo, kad kariškiai panaudojo žvalgybos duomenis, jog suduotų didžiausią smūgį Rusijos Federacijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos panaudojo svarbią žvalgybos informaciją prieš pradėdamos raketų ataką prieš Rusijos desantinį laivą „Saratov“ Berdjansko uoste.

Apie tai Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo tyrimų direktorato vadovas pasakojo interviu „Coffee or Die“.

„Raketa pataikė tą pačią akimirką, kai prie laivo priartėjo kuro sunkvežimiai ir sunkvežimiai su amunicija“, – sakė Budanovas.

Pasak Budanovo, Ukraina sugebėjo pataikyti būtent tuo momentu, kai dėl savo žvalgybinių galimybių smūgis leido padaryti maksimalią žalą. Jis pabrėžė, kad Ukraina puikiai naudojasi visa Rusijoje gauta informacija.

 

Jis pridūrė, kad Ukrainos žvalgyba prisidėjo prie septynių Rusijos generolų likvidavimo Ukrainoje.

Budanovas taip pat sakė, kad Ukraina žinojo apie Rusijos Federacijos ruošimąsi invazijai praėjusių metų lapkritį. Žvalgyba svarbius duomenis gavo iš šaltinių Rusijos Federacijoje, įskaitant Kremlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: