[Žinios trumpai] Jie dengia plėšikus: Rusijos Federacija išjungė vaizdo transliacijas iš paštų netoli Ukrainos (Video)  ()

Rusijos kariai Ukrainoje ne tik žudo civilius, naikina pastatus ir infrastruktūrą, bet ir daug vagia. Savo grobį jie įvairiomis priemonėmis tempia į Baltarusiją, iš kurios jis siunčiamas pašto tarnybomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paspirtukai, brangieji metalai, elektronika, vaikiški žaislai, kilimai ir net moteriškas apatinis trikotažas - skurdžiai apmokami rusų kariai šeimoms siunčia viską. Ir nemažai tų siuntinių iki šiol buvo matomi viešai, mat Rusijos siuntų tarnyba CDEK vaizdus iš savo biurų transliuodavo tiesiogiai.

Tie vaizdai, aišku, pykdė ne tik ukrainiečius, nes jais buvo dalinamasi visur. Masines vagystes Rusijos kariai vykdė kiekviename kare, kurį pradėjo, tačiau šįkart jų veidai ir grobis buvo matomi viešai. Balandžio 3 dieną baltarusių projektas „Gajun“ publikavo 3 valandas įrašų iš Mozyriaus siuntinių biuro.

Manoma, kad rusijos vagys namo jau išsiuntė daugiau nei 2 tonas iš Ukrainos paimtų daiktų. „Trofėjai“ - taip juokaudami sako patys vagys okupantai, bet pokalbiuose su šeima tai vadina tiesiog „dovanomis“. Šeimos tas „dovanas“ priima labai noriai, o kartais žmonos savo vyrams netgi pasako, ko reikėtų privogti.

 

Tie vaizdai buvo prieinami ir Rusijoje, bet ten jie pasipiktinimo niekada nesukeltų. Tačiau dabar jie dingo - kažkas pagaliau susiprotėjo transliacijas išjungti. Vagystės nesiliauja, bet dabar vagių veidai nebebus taip lengvai matomi.

(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: