[Žinios trumpai] Rusijos aliuminio gigantas „Rusal“ ragina ištirti Bučos žudynes – pavadino skerdynes nusikaltimu  ()

Rusijos aliuminio gamybos milžino „Rusal“ valdybos pirmininkas išreiškė savo poziciją dėl Bučos žudynių. Tai - labai retas įvykis, nes įprastai Rusijos pramonės objektai tyli, kad išvengtų valdžios nemalonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusal“ yra vienas iš didžiausių aliuminio gamintojų pasaulyje. Tai - tikra tarptautinė įmonė, nors jos centras yra Maskvoje. „Rusal“ valdo kasyklas Rusijoje, Gvinėjoje ir Gajanoje, gamyklas Rusijoje, Švedijoje, Nigerijoje, Italijoje, Australijoje ir dar keliose šalyse. Tai - svarbus Rusijos pramonės objektas, kuris tikrai nenorėtų patekti į Putino valdžios nemalonę. Tačiau „Rusal“ valdybos pirmininkas vis tiek prabilo apie žudynes Bučoje.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6261

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Tiesa, kaltųjų ar įtariamųjų jis neįvardino, bet žudynes pavadino nusikaltimu, kuriam išaiškinti reikalingas nepriklausomas tyrimas. Galbūt tai atrodo kaip maža, nereikšminga nuomonė, tačiau, pasikartosime, Rusijoje didieji verslo objektai įprastai laikosi tyliai.

Galbūt taip nutiko dėl to, kad „Rusal“ valdybos pirmininkas Bernardas Zonneveldas nėra rusas - jis yra iš Nyderlandų. Zonneveldas teigė, kad reportažai iš Bučos jį šokiravo. Jis teigė, kad būtinas nešališkas tyrimas, kad kaltieji sulauktų bausmės.

 

„Mes visi norime, kad šis brolžudiškas konfliktas greičiau pasibaigtų. Jis naikina gyvenimus, šeimas ir ištisus miestus“, teigė Zonneveldas. Akivaizdu, kad verslininkas atsargiai rinkosi žodžius, nes gyvenimus, šeimas ir miestus Ukrainoje naikina ne „konfliktas“, o Rusijos pajėgų atakos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(28)
(1)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: