[Žinios trumpai] Padėtis Rusijoje prastėja - 3 požymiai, kad Rusijos valdantis elitas panikuoja  (1)

Ukrainos prezidento patarėjas Michailo Podoliakas įvardino 3 ženklus, kurie rodo, kad Rusijos valdantieji panikuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sunku įsivaizduoti, kad Rusijos valdantieji galėjo prognozuoti, kad būtent taip pasisuks invazija į Ukrainą. Rusija vis labiau izoliuojama, susiduria su smaugiančiomis Vakarų sankcijomis, visuomenės pamėgtos kompanijos palieka Rusijos rinką, o ir karinė kampanija Ukrainoje klimpsta pačių rusų kraujyje. Negana to, ir ateitis atrodo prastai, nes Europa ieško būdų atsisakyti rusiškų dujų, technologijų tiekimas greitai susitrauks iki minimumo, Rusija spiriama iš tarptautinių organizacijų, tiesioginės užsienio investicijos tirpsta, o tarptautiniai partneriai traukiasi ir iš labai pelningų naftos bei dujų gavybos projektų. Priežasčių panikuoti tikrai yra, bet ar Rusijos valdantieji panikuoja?

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6261

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Michailo Podoliakas mano, kad taip. Pasak jo, tai rodo 3 faktoriai.

Visų pirma, Podoliakas pažymi, kad Rusijos viršūnės su žurnalistais kalbasi vis keisčiau. Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas užsienio žurnalistams pripažino, kad Rusija Ukrainoje patiria didelius nuostolius.

 

Antra, Rusijos ministrai ir kiti aukšti pareigūnai prašosi atleidžiami. Tie prašymai greitai nėra patenkinami, bet Centrinio banko vadovė, finansų ministras ir net žemės ūkio ministras nori pasitraukti. Pasak Podoliako, abejonės dėl ateities auga.

Trečia, Putinas beveik kiekvieną dieną tariasi su Saugumo taryba, tam skirdamas daug valandų. Tuo tarpu propagandistai, atrodo, nebeneigia nuostolių, bet desperatiškai kursto karą „iki paskutinio ruso“.

(78)
(1)
(77)

Komentarai (1)