[Žinios trumpai] Kaip iš siaubo filmo: parodė baisius vaizdus, kas nutinka su laukuose ir gatvėse pamestais rusų karių lavonais Ukrainoje (Foto, N-18)  ()

„Savų nepaliekam!“ skelbia invaziją į Ukrainą palaikančių žmonių plakatai, lipdukai ir piešiniai Rusijos gatvėse. Tuo tarpu Ukraina jau kelias savaites kenčia nuo sudėtingos problemos - Rusijos pajėgos palieka savo žuvusiuosius ir bėga su prisiplėštu grobiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar Rusijos invazijos pradžioje Ukraina kvietė Rusiją susirinkti savo karių kūnus. Kare įprasta, kad tenka pasirūpinti ir žuvusių priešų kūnais. Perėmus tam tikros teritorijos kontrolę tenka susitvarkyti su tuo, kas joje yra, nes priešo pajėgos negali tiesiog atvažiuoti susirinkti savo žuvusiųjų. Tačiau Rusijos kariai elgiasi kiek kitaip.

Rusijos kariai palieka žuvusiųjų kūnus ir tada, kai traukiasi iš ilgai valdytos teritorijos, o pats atsitraukimas nėra labai skubotas. Fiksuojama ir atvejų, kai rusų kariai pradeda gabenti kūnus, bet vėliau juos palieka dėl nežinomų priežasčių (galimai dėl to, kad prioritetas teikiamas pavogtiems daiktams).

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6261

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Žuvusiųjų kūnai greitai gali tapti ir sanitarine problema ir ukrainiečiai kartais nespėja su tuo tvarkytis. Moščunos kaime nukautų rusų kūnus suėdė šunys. Skelbiamos nuotraukos netinka vaikams ir silpnų nervų žmonėms.

(41)
(4)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: