[Žinios trumpai] Netikėtas įvykių posūkis: Ukrainos žvalgyba praneša, kad Rusijoje ruošiamasi partizaniniam karui šalies viduje  ()

Pastebima, kad neseniai netoli Belgorodo įvykę sprogimai sukėlė paniką kaimyniniuose Rusijos regionuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai ruošiasi partizaniniam karui savo teritorijoje. Tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas.

Pažymima, kad Rusijos Federacijos transporto ministerija yra įpareigota užtikrinti Rusijos geležinkelių sąveiką su Vidaus reikalų ministerija ir FSB.

„Sustiprintos saugumo priemonės yra susijusios su „kišimusi į transporto infrastruktūros objektų, esančių prie Rostovo srities ir Karaliaučiaus teritorijos sienų eksploatavimo grėsme“, - teigiama pareiškime.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6342

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Anot žvalgybos, parengties padidėjimą visų pirma lėmė Baltarusijos „geležinkelio partizanų“ veiksmai, kurie tikslingai sabotuoja geležinkelio jungtį su Ukraina, kad apsunkintų pastiprinimo pristatymą į kovos zoną.

Be to, „Neseniai netoli Belgorodo vietinėje naftos ir amunicijos sandėlyje įvykę sprogimai sukėlė paniką kaimyniniuose Rusijos regionuose. Tai pažymėjo partizaninio karo pradžią ir karo veiksmų perkėlimą į Rusiją."

 

Kovo 30 ir balandžio 1 dienomis Belgorodo amunicijos sandėliuose ir naftos sandėlyje nugriaudėjo virtinė sprogimų.

Didžiosios Britanijos žvalgybos teigimu, tikėtinas degalų ir amunicijos praradimas iš šių sandėlių sukurs trumpalaikę papildomą naštą ir taip užsitęsusioms Rusijos logistikos grandinėms.

Ypač gali nukentėti Charkivą (60 km nuo Belgorodo) supančios Rusijos kariuomenės aprūpinimas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(1)
(87)

Komentarai ()

Susijusios žymos: