[Žinios trumpai] Dvi dienas ėjo per mišką su kulka širdyje: Ukrainos kovotojas stebuklingai išgyveno po to, kai buvo pašautas (Video)  ()

Ukrainos kovotojas stebuklingai išgyveno po to, kai buvo pašautas. Chirurgai atliko itin rizikingą operaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kijeve ligoninės „Feofaniya“ gydytojai pirmą kartą atliko unikalią operaciją: nesustabdę širdies, iš jos ištraukė kulką. Taip jie išgelbėjo 20-mečio Ukrainos kariškio Vladimiro Gordienkos gyvybę.

„Kai buvo pradėta itin rizikinga operacija, gydytojai iš karto turėjo kelis gelbėjimo planus“, – rašoma TSN istorijoje.

Pažymima, kad operacija buvo tokia sėkminga, jog kitą dieną vaikinas atsistojo ant kojų.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6342

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Kelias dienas net netikėjau, kad esu gyvas“, – prisipažino jis.

Vaikinas pasakojo, kad į karą savanoriu išvyko nuo pat plataus masto invazijos pradžios. Kovo pradžioje jis su dviem broliais viename Kijevo srities kaime pateko į rusų įsibrovėlių nelaisvę. Po 9 valandų apklausos jiems buvo liepta sėsti į savo automobilį ir išvažiuoti, o pradėjus judėti, į juos atidengė ugnį iš automatų. Vladimiras spėjo nušliaužti nuo automobilio, kai buvo pašautas.

 

 

Tai atsitiko kovo 3 d., dar dvi dienas jis vaikščiojo po mišką Žytomiro srities kryptimi, iš kur buvo evakuotas į „Feofaniya“ ligoninę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(0)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: