[Žinios trumpai] Likviduotas dar vienas divizijos pulko vadas - Ukraina praneša, kad sunaikino pulkininką leitenantą Denisą Mežujevą  ()

Ukrainoje siaučia pandemija - mirtingumas tarp rusų karininkų išties didelis. Pranešama, kad šįkart į amžinuosius plėšikavimo plotus iškeliavo pulkininkas leitenantas Denisas Mežujevas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-14 [Žinios trumpai] Likviduotas dar vienas divizijos pulko vadas - Ukraina praneša, kad sunaikino pulkininką leitenantą Denisą Mežujevą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tamanės motorizuoto šaulių pulko vadas Denisas Mežujevas, kaip praneša Ukrainos karininkas Anatolijus Stefanas, buvo likviduotas. Tai - dar viena eilutė jau ir taip ilgame Ukrainos žuvusių rusų karininkų sąraše.

Stefanas juokiasi, kad Mežujevas greičiausiai karo mokykloje praleido nemažai topografijos pamokų, nes pasiklydęs pratybose kažkaip atsidūrė Ukrainoje. „Bet namo grįžo teisingai“, teigia Stefanas.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6261

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Manoma, kad Ukrainoje tiek daug karininkų nukaunama todėl, kad jie siunčiami į priešakines gretas. Taip gali būti dėl prasto planavimo (jau spėliojama, ar Rusija apskritai turi kokią strategiją) arba dėl prastos karių motyvacijos. 

(58)
(2)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: