[Žinios trumpai] Danilovas atskleidė, koks buvo pradinis Rusijos planas Kijeve: jau buvo numatytas ir naujas prezidentas, bet tai tikrai ne Janukovyčius  ()

Rusija planavo Ukrainoje įkurti marionetinę vyriausybę, kuriai vadovautų „žmonės su karinėmis uniformomis“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija planavo nuversti prezidentą Zelenskį ir Ukrainoje įkurti marionetinę vyriausybę.

Tai interviu „BBC News“ pareiškė Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Aleksejus Danilovas, informuoja Censor.NET.

Paklaustas, kas Rusijoje ruošiamas eiti marionetinės vyriausybės vadovo pareigas, jis atsakė: „Numanau, ką jie ruošė šioms pareigoms. Ir tai ne Medvečiukas ir ne Janukovyčius“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6318

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Danilovas taip pat pareiškė, kad tai ne Murajevas ar Carevas.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad tai uniformuoti žmonės. Su karine uniforma. Darau prielaidą, kad tai žmonės karinėmis uniformomis. Tiek į premjero, tiek į valstybės vadovo postą“, – pridūrė Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius.

 

Anot Danilovo, Rusija turėjo paprastą ir drąsų planą: pirmiausia – sunaikinti prezidentą Zelenskį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(2)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: