[Žinios trumpai] Naujausia, „analogų neturinti“ Rusijos karinė technika stebina net visko mačiusius Ukrainos kariškius: paviešino neįtikėtiną korupcijos ir smegenų plovimo lygį Rusijoje (Video)  (3)

„Unikalūs“ Rusijos Federacijos įrangos pavyzdžiai pasirodė esą modernių spalvų sovietinis metalo laužas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-21 [Žinios trumpai] Naujausia, „analogų neturinti“ Rusijos karinė technika stebina net visko mačiusius Ukrainos kariškius: paviešino neįtikėtiną korupcijos ir smegenų plovimo lygį Rusijoje (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visą darbo dieną dirbantys Kremliaus propagandistai aktyviai reklamuoja naujus rusiškų technologijų pavyzdžius. Jie vadina tai unikaliu ginklu ir apibūdina mėgstama fraze „analogų nėra“.

Nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios Ukrainos kariai užėmė daugybę priešo kovinių mašinų. O dvi iš jų pasirodė esą akivaizdus korupcijos V. Putino armijoje pavyzdys, nes tai sovietinė technika, numarginta moderniomis spalvomis.

TSN žurnalistai paskelbė istoriją, kurioje jie reitingavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų perimtas kovines mašinas. Į sąrašą buvo įtrauktos savaeigės artilerijos mašinos 2S34 „Khosta“, kurių vienetas kainuoja 900 000 JAV dolerių.

Tiesą sakant, tai ta pati sovietinė savaeigės artilerijos mašina „Gvozdika“, tik perdažyta moderniomis spalvomis. Tačiau rusai savaeigius 2S34 pozicionavo kaip platų „Gvozdika“ modernizavimą su komponentais iš 2S31 „Vena“, 2S23 „Nona-SVK“ ir „Objektas 118“ (GMZ-2).

 

 

Tas pats pasakytina ir apie „Mercury-B“ (SPR-2) elektroninio karo kompleksą. Tai sovietinė technika, kurią rusai kažkodėl vadina modernia. Ši technika buvo naudojama ryšiams Gostomelyje ir Bučoje trukdyti. O kai įsibrovėliai pabėgo iš Kyjivo srities, jie paliko vieną iš šių automobilių. Oficiali jo kaina yra 2,3 mln. JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(8)
(82)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: