[Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba patikslino, kiek žuvo generolų per Rusijos armijos štabo sunaikinimą – „štabas įrengtas prieštaraujant karinei tvarkai ir sveikam protui“  ()

Žvalgyba paskelbė, kad sunaikintas štabas buvo įskūręs visai netoli fronto linijos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-26 [Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba patikslino, kiek žuvo generolų per Rusijos armijos štabo sunaikinimą – „štabas įrengtas prieštaraujant karinei tvarkai ir sveikam protui“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sudavė triuškinantį smūgį Rusijos okupacinių pajėgų 49-osios jungtinės ginkluotės armijos priešakiniam vadovybės postui, kuris, priešingai nei reikalauja karinė tvarka ir sveikas protas, buvo labai nedideliu atstumu nuo kovinių susirėmimų linijos Chersono srityje.

Tai pranešė Gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas.

Operacija atlikta balandžio 22 d. Skelbiama, kad štabe buvo daug karininkų, tame tarpe ir aukščiausius laipsnius turintys karininkai.

Jau žinoma, kad tikrai du okupantų generolai buvo likviduoti, vienas buvo sunkiai sužeistas, kritinės būklės evakuotas. Apie kitas aukas nepranešama, bet pirminiais duomenimis, ten buvo apie 50 karininkų.

Žvalgyba pažymėjo, kad toliau tikslina generolų asmeninius duomenis, kitus žuvusiuosius ir toliau ieško svarbių taikinių, kad padarytų maksimalią žalą įsibrovėliams Ukrainos žemėje.

 

Kaip rašė technologijos.lt, Oleksijus Arestovičius pats pirmasis pranešė apie šią operaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(103)
(1)
(102)

Komentarai ()

Susijusios žymos: