[Žinios trumpai] O čia tai karma! Ukrainos ginkluotosios pajėgos sučiupo okupantą, kurio žmona ragino išžaginti ukrainietes  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sučiupo okupantą, kurio žmona ragino išžaginti ukrainietes. Niekšas buvo sučiuptas per mūšį netoli Iziumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sučiupo rusų okupantą, kurio žmona ragino prievartauti ukrainietes.

Tai paskelbė buvęs Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomarevas.

„Rusijos armijos karys iš Krymo, kuriam iš namų paskambino žmona ir patarė naudoti apsaugos priemones prievartaujant ukrainietes, buvo sučiuptas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų prie Iziumo“, – sakė Ponomarevas.

Primename, kad balandžio 12 dieną Ukrainos saugumo tarnyba paskelbė perimto rusų kario ir jo žmonos pokalbio telefonu fragmentą. Jų bendravimas sukėlė nemažą rezonansą: „Tu ten prievartauji ukrainietes, ar ne? Man nieko nesakyk. Ar supranti? – juokdamasi sako moteris vyrui. Ji taip pat ragino jį naudoti prezervatyvus.

Jau anksčiau žiniasklaida nustatė okupanto tapatybę. Paaiškėjo, kad tai buvęs Rusijos gvardijos šauktinis, taip pat tarnavęs pulke, kuris dalyvavo Rusijos įvykdytoje Krymo aneksijoje. Prasidėjus plataus masto puolimui prieš Ukrainą, jis įsiveržė į Chersono sritį. Žmona okupuotame Kryme augina jų vaiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(2)
(78)

Komentarai ()

Susijusios žymos: