[Žinios trumpai] Pagal oficialiai nepatvirtintą informaciją vakar Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakavo dar vieną Rusijos laivą  ()

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius sakė, kad Ukrainos kariškiai vakar vakare galėjo sunaikinti dar vieną Rusijos laivą. Tačiau šiuos duomenis vis tiek reikia patvirtinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Arestovičius padarė atitinkamą pareiškimą apie situaciją fronte per savo tradicinį vakarinį instruktažą.

Vaizdo įrašo viduryje prezidento patarėjas pradėjo vardinti atnaujintus Rusijos nuostolius Ukrainoje. Jis kalbėjo apie laivus, kurių, oficialiais duomenimis, aštuoni vienetai buvo sunaikinti.

O. Arestovičius toliau pareiškė: „Kažkas sako, dabar jau yra 9 vienetai [laivų / valčių]. Šią informaciją reikia patikslinti.“

Prisiminkite, kad paskutinis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sunaikintas laivas buvo kreiseris „Maskva“, Juodosios jūros laivyno flagmanas. Prieš dvi savaites į jį pataikė Ukrainos „Neptūno“ raketos. Dėl smūgio laivas buvo apgadintas, užsiliepsnojo, o vėliau apvirto ir nuskendo. Remiantis vieno iš „Maskvos“ laive buvusio jūreivių motinos pareiškimu, per kreiserio apšaudymą žuvo apie 40 rusų įsibrovėlių, tačiau patys ukrainiečiai mano, kad žuvo dauguma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(112)
(1)
(111)

Komentarai ()

Susijusios žymos: