[Žinios trumpai] Azovo kovotojai parodė, kokį būstą jie statosi sau „Azovstal“ rūsiuose – skurdžiausios sąlygos ir nenužudomas pozityvas (Video)  ()

„Azovo“ pulko kariai parodė, kokius būstus sau statosi „Azovstal“ rūsiuose. Palapinės, aliuminio keptuvės ir lova iš lentų – toks visas miesto gynėjų gyvenimas, tačiau jų laikinos prieglaudos atrodo tvarkingos ir švarios.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-30 [Žinios trumpai] Azovo kovotojai parodė, kokį būstą jie statosi sau „Azovstal“ rūsiuose – skurdžiausios sąlygos ir nenužudomas pozityvas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše, kuris buvo paskelbtas „Telegram“ kanale, matoma kovotojo palapinė su šaukiniu „Ranger“.

Būstas buvo pastatytas improvizuotomis priemonėmis, nuolatinio Rusijos naikintuvų bombardavimo „Azovstal“ rūsiuose sąlygomis. Sprendžiant iš vaizdo įrašo, tokių laikinų prieglaudų patalpose po gamykla yra daug.

„Ranger“ pasidarė sau lovą iš lentų ir durų. Netoli jo karys padarė keletą lentynų, ant kurių yra metaliniai indai. Karys paskyrė atskirą vietą laužui, ant kurios aliuminio puode verdamas vanduo. Pastarasis stovi ant keturių plytų, kurios veikia kaip stovas. Palapinės viduje švaru ir tvarkinga, o patys kariai pabrėžia, kad bet kokiomis sąlygomis galima susikurti gana patogų gyvenimą sau.

 

Naujausias vaizdo įrašas turi didelį kontrastą su okupantais, paliktais neramumų fone. Pavyzdžiui, balandžio viduryje Gostomelio gyventojas parodė butą, kuriame gyveno rusų kariai. Visi kambariai buvo nusėti šiukšlėmis, o rusai balkone įsirengė tualetą. Tualetas liko švarus, nes jis, matyt, nebuvo naudojamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: