[Žinios trumpai] Kremlius ant parako statinės: ekspertas apie Rusijos vadovybės skilimą, Putino ligą ir ką padarė su Gerasimovu  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas mano, kad perversmo galimybė Rusijoje dėl karo Ukrainoje yra visai tikėtina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-12 [Žinios trumpai] Kremlius ant parako statinės: ekspertas apie Rusijos vadovybės skilimą, Putino ligą ir ką padarė su Gerasimovu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę jis išsakė duodamas interviu televizijai „RBK-Ukraine“.

„Kuo toliau, tuo didesnė tokio įvykio tikimybė. Kuo toliau, tuo labiau veikia sankcijos. V. Putino aplinka vis labiau įsitikina, kad ekonominiai, finansiniai ir politiniai ryšiai su Vakarais ir toliau silpnėja, o izoliacija stiprėja. Kai kurie jau ima skaičiuoti nuostolius. Todėl manau, kad viršūnėse nepasitenkinimas auga“, – sakė jis.

„Putinas anksčiau sakė, kad valdžios reorganizacija bus padaryta po karo, tačiau ji atliekama jau dabar. Turime informacijos, kad jis nušalino Gerasimovą (Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininką) nuo vadovavimo „specialiajai operacijai“ Ukrainoje. Kas dabar vadovaus šiai vadinamajai „specialiajai operacijai“, bandys užimti Gerasimovo postą. Dėl nesėkmingos „operacijos“ Federalinė saugumo tarnyba bando suversti kaltę Rusijos gynybos ministerijai, o ministerija kaltina saugumo tarnybą“, – pridūrė A. Ždanovas.

Tuo pačiu metu ekspertas prognozavo, kas nutiks, jei Rusijos prezidentas Putinas atsiguls į ligoninę operacijai:

 

„Tuo metu šalies valdymas pereis Patruševui (Rusijos Federacijos Saugumo tarybos sekretoriui), jam kils didžiulė pagunda. O ką, jei Putinas nepabus po šios operacijos ar jo širdis neatlaikys?...“

Pasak O. Ždanovo, jau beveik visas pasaulis žino, kad gydytojai įtikinėja Putiną skubiai gultis ant operacinio stalo. „Kartą Putinas jau naudojosi Izraelio gydytojų paslaugomis, o Izraelio ekspertai patvirtino informaciją, kad jis serga vėžiu.“

Anksčiau „Bellingcat“ tyrėjas Hristo Grozevas yra sakęs, kad V. Putinas serga sunkia onkologine liga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(43)
(3)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: