[Žinios trumpai] Saldi pergalė! Chersono srityje sunaikino ryšiams itin pavojingą kompleksą „Leer-2“ ir okupantų vadavietę (Video)  ()

Chersono srityje Vysokopilios kaime Ukrainos kariai sunaikino REB kompleksą „Leer-2“ ir okupantų vadavietę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-13 [Žinios trumpai] Saldi pergalė! Chersono srityje sunaikino ryšiams itin pavojingą kompleksą „Leer-2“ ir okupantų vadavietę (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sunaikintas REB kompleksas „Leer-2“, šarvuočių ir okupantų vadavietė Vysokopilioje, Chersono srityje“, – rašoma pareiškime.

Kas tai yra REB kompleksas „Leer-2“

„Leer-2“ yra ant „Tiger“ visureigio sumontuota automatizuota sistema, pasak pačių rusų, yra unikali ir neturi analogų pasaulyje. Ji skirta aptikti priešo radijo skleidėjus ir užblokuoti priešo elektronines priemones.

Be to, „Leer-2“ gali generuoti tikrovišką trukdymo aplinką, imituojant įvairių elektroninių priemonių veikimą, taip pat įvertinti elektromagnetinę aplinką. Tokia sistema gali veikti arti priešo kariuomenės fronto linijos, o tai žymiai padidina jos efektyvumą.

 

8 tonas sveriančio šarvuočio ekipažą sudaro 2 kariai: vairuotojas ir operatorius. Greitis greitkelyje yra 140 km/val. Transporto priemonės šarvai apsaugo nuo kulkosvaidžių ugnies ir granatos sprogimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(82)
(1)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: