[Žinios trumpai] Rusai ramiai ant tanko šildėsi saulėje ir gėrė alkoholį, tada juos pastebėjo Ukrainos dronas žudikas (Video)  (8)

Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgos parodė, kaip galingais sprogmenimis aprūpintas dronas „Switchblade“ smogė Rusijos tankui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgos paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip dronas „Switchblade“ naikina Rusijos tanką.

„Mūsų karių teigimu, rusų užpuolikai vienoje iš pozicijų ramiai vartojo alkoholį, sėdėdami ant savo tanko šarvų. Tačiau įprastą rusams okupaciją staiga nutraukė netikėtas puolimas iš oro. Modernus bepilotis orlaivis kamikadzė, aprūpintas galingais sprogmenimis, skrido tiesiai į tanką, padarydamas priešui nepataisomų nuostolių“, – nurodė specialiosios pajėgos.

Visas priešo technikos naikinimo procesas buvo nufilmuotas drone esančia kamera.

„Tai geras pavyzdys, kaip užsienio partnerių pagalba kartu su mūsų karių mokymu ir profesionalumu duoda teigiamų rezultatų fronte“, – pažymėjo specialiosios pajėgos.

 

 

Kaip anksčiau sakė „Focus“, JAV įsipareigojo Ukrainos kariuomenei perduoti mažiausiai 700 bepiločių orlaivių „Switchblade“, o Ukrainos ginkluotųjų pajėgų žinioje jau yra mažiausiai šimtas šių UAV.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(8)
(115)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: