[Žinios trumpai] Rusai ėmėsi bjaurios taktikos prieš „Azovstal“ gynėjus - visomis priemonėmis bandoma įvaryti pleištą  ()

Rusijos Federacijos specialiosios tarnybos pradėjo gana aktyvią ir galingą informacinę kampaniją, kurios tikslas sukiršinti ukrainiečius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-30 [Žinios trumpai] Rusai ėmėsi bjaurios taktikos prieš „Azovstal“ gynėjus - visomis priemonėmis bandoma įvaryti pleištą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai ėmėsi plataus masto informacinės ir psichologinės operacijos – skleisti klastotes apie pagautus karius iš Azovostalio gamyklos.

Apie tai savo Telegram paskyroje pranešė buvęs „Azov“ pulko vadas Maksimas Žorinas.

Anot jo, Azovostalio teritorijoje buvę Mariupolio gynėjai dabar yra Rusijos Federacijos kontroliuojami ir beveik be ryšio.

Tuo pat metu Rusijos Federacijos specialiosios tarnybos pradėjo gana aktyvią ir galingą informacinę kampaniją, kurios tikslas - suskaldyti ukrainiečius, kad sustabdytų bendras pastangas grąžinti Mariupolio gynėjus namo.

Žorinas pažymėjo, kad dabar Rusijos Federacija „išmeta“ daug melagingos informacijos.

„Jie šneka, kad Azovstal buvę būriai turėjo skirtingus maisto kiekius ir nesidalino tarpusavyje, kad vieniems buvo geriau, kitiems blogiau... sako, kad „azoviečiai“ turės pirmenybę mainuose, o visi kiti – niekam  nerūpės… Kreipiuosi į artimuosius ir draugus: kritiškai vertinkite pateikiamą informaciją. Ypač tą, kuri platinama iš Rusijos Federacijos. Puikiai suprantu, kad dabar be galo sunkus ir emocingas metas ir kartais sunku kritiškai vertinti situaciją ir analizuoti. Bet jūs turite suprasti, kad visą šį melą negalima laikyti tiesa. Ir žinoma, nereikia to melo platinti“, – pabrėžė Žorinas.

 

Žorinas paragino visus vienytis ir susitelkti bei parsivežti namo absoliučiai visus Ukrainos didvyrius.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: