Kruvini kompiuteriniai žaidimai – žiaurumo mokykla? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Marine3D 2009-11-19 00:26
Sekanti misija dar geresne: uzmusti 20 civiliu moteru; 30 civiliu vyru; 5 vaikus ir savo motina. Nepatinka man sitaip.. Dedu minusa. Jei noreciau nekaltus zmones saudyt tai GTA zaisciau...
Vartotojas 2009-11-19 12:13
Justin999,pagal tave iseina taip,jog dabar visi 12+ metu vaikai zaidziantys zaidimus isaugs potencialiais zudikais-maniakais. Gatvese gyvenantys tokio amziaus vaikai,kuriu tevai prasigere,o draugeliai nepilnameciu kolonijose pabuvoje, nera didesne problema ? Ten tokie dar ir koki potenciala turi nusikalstamai veiklai ateity. Vat butent - ,,jei esi normalus - nepakenks" ,o jei esi nenormalus,tai pakenks. Amerikonai apteke ginklais, vaikui tereikia viena,kita sautuva ''pasiskolint'' is tevo arsenalo ir jau pilnumoj gali eit pyskint. Jei nera pas teva,tai juodojoj rinkoj uz keliolika doleriu nusipirks ka nors. Gal tai tera samojingas saudziusiu vaiku pasiteisinimas,jog zaisdami video zaidimus,uzsimane tai isbandyti realybeje,nors tikros tu veiksmu paskatos neatskleidziamos.
Valkata 2009-11-19 12:53
Ekspertai tegul pažiūri kas dedasi šeimose, visuomenėje. Baigia išnykt moralinės vertybės, jausmai, žmogiškumas. Tegul pažiūri ką rodo televizija, spauda, visur kišamos reklamos, materialinis shudas, gobšumas, puikybė ir t.t. Dar prisideda visokios finansinės krizės, ir šiaip lietuvoj visi dirba daugiausia tik dėlto, kad išsimokėtų mokesčius, ir prasimaitintų. Esant tokiai apgailėtinai situacijai, žmonės tampa robotais. Iš savo gyvenimo sakau, gryžus namo po tokios nuostabios dienos taip ir norisi ištaškyt kanors. Ir gerai kad yra tokie žaidimai, nes jei jų nebūtų, tai tas noras realizuotųsi ne tik virtualiam pasaulyje.
Mopsiasnukis 2009-11-19 13:54
Tegu psichologai patys pazaidzia tuos zaidimus ir paskui teigia, kad jie kenkia. Neturi jokiu faktu ir patirties, o shneka, kad cia labai blogai. Mano nuomone smurtas zaidime yra kontroliuojamas smurtas ir taip vystosi tiek suvokimas apie gyvybes verte ir "gerai" "blogai" savokas, nes tu dalyvauji tame ir patiri tas galimybes, kurias simuliuoja virtualus pasaulis. jei individas pats savyje turi sukaupta smurto troshkuli, tai ne zaidimas ji gali ishlaisvinti, o tik jo paties pasirinkimas ir netgi galima kazkoki negatyva nukreipti butent i kompiuterio ekrana. Tarkim shiuo atveju yra beprotis,kuris mielai pashaudytu zmones oro uoste, bet va gavo geima, paloshe ir visa jo energija ten ir pasiliko, niekur i realybe nepateko, o jautresnis zmogus, kuriam nepriimtini tokie veiksmai, tai jis atsisakys juos daryti. Cia kaip su hipnoze - gali hipnotizuoti zmogu kiek nori, bet jei jis prieshtarauja vidumi, tai niekada ir nepavyks, nebent medikamentais, taciau zaidimai praryti piliules nesiulo.
jordanbn2 2009-11-27 10:53
Atsimenu kai ėjau į mokyklą tai nebuvo jokių kompiuterių ir žaidimų,bet kai kurie realiam gyvenime vis tiek kovodavo ir įveikdavo kliūtis, pvz jei mokytojai kazko aprėkia - išdaužo mokyklos langus, jei kaimynė nesamones šneka- sutrypia jos auginamas gėles po langu.O jei bando juos apkaltint -suverčia kaltę kam nors kitam
nuomonė 2010-08-28 19:00
Va todėl ten ir įdėta ta nesamonė su civiliais. Žino jog kažkas padarys video, tada įdės į technologijos.lt, tada pasipiktinę tėvai surenks kokį tai pasipiktinusį susirinkimą mokykloj ir t.t. ir pnš. Ir žiūrėk vėl 300mln Sukūrė žaidimus apie visus buvusius karus. 10x. Tada apie visus teoriškai įmanomus ateityje. Irgi 10x. Tiesiog ta tema visiškai išsemta ir tiek... reikėjo už kažko kabintis.