Kompanija "Nissan" žengia į elektromobilių rinką

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-08-09 16:47
ilgasrimas, o tu garantuoji uz tuos savo zodzius? jeigu as pagaminsiu ta prietaisa ir jis neveiks, kompensuosi man uz sugaista laika? bl atsimenu kiek prasi**sau su tom vandenilio nesamonem, visokiais boosteriais ir kitu slamstu. o taip veikia vekia, bet visi kas taip sako niekada to nera bande, ir netgi nei fizikos supranta, nei skaiciuoti moka. nuo tada skepticizmo pasisemiau labai ilgam laikui.
ilgasrimas 2008-08-09 17:43
rimka,jei neturi nei irangos nei ziniu tai isvis geriau neapsiimti kazka gamint.Inteliui pagaminti procesoriu vieni juokai,o pabandyk pats pagaminti ir patirsi fiasko.Situose reikaluose netgi ir 0,01mm turi reiksme,1mikrosekunde skiria sekme nuo ablomo.Tie kas isrado ir pagamino tie turi ziniu,lesu ir iranga.Neimsi gi pjaustyt detaliu rankomis metalo pjukleliu kai tai reikia atlik automatinemis staklemis.Su elektrolizeriais tas pats.Be elektronikos jis tik elektrolizeris-boosteris.Su elektronika gali kazka pasiekt,bet be ziniu nieko nebus.Idek ne toki tranzistoriu ir net nezinosi kodel neveikia nors tranzas geras.Ir apskritai,isskirtinai skeptikams,mokslas pripazista kad mes matome vos 0,25% visos visatos.Tas kas gi slypi po tais 99,75%? Kad cia kazkas atrado "cold electricity" tai cia lasas juroje,negi manot kad musu profesoriai jau viska issiaiskino kaip visata sukasi?
mazeika 2008-08-10 00:10
ilgasrimai, amm.. juk pats sakei kad tie kas sukure neturejo pinigu, del to savo isradimu nepristate visuomenei..
Anonymous 2008-09-01 03:32
Kodel, o kodel, dieve mano, kodel tie gamintojai elektromobilius gamina tokius egocentriskus visiskai issiskiriancius nuo kitu auto? kad atbaidytu busimus pirkejus? padarytu kokio nors pvz audines bulkos formos normalu elektromobili ir saunu butu, o cia visokius kosmosus kuria:)
samottomas 2008-09-05 17:39
siap tiap tai apie nafta reikia pradet galvot toi jos nebebus o mes nei negalvojam keis dyzelio (ar benzino) i elektra