Nissan ir mobilus telefonas nesuderinami?  (0)

Vienas iš stambiausių automobilių gamintojų Nissan Motors padarė sensancingą pranešimą. Pasirodo, mobilieji telefonai gali pakenkti elektroninių raktų I-Keys darbui.

Nissan gamintojai rekomenduoja nenaudoti mobiliųjų telefonų kartu su „Intelligent keys“ (I-keys) sistema, leidžiančia atrakinti ir užrakinti automobilio duris mygtuko paspaudimu bei tokiu pat būdu, net neįkišus raktelio į užvedimo spynelę, užvesti variklį.

Jeigu mobilus telefonas laikomas netoli nuo I-Keys pultelio, įeinantys ir išeinantys skambučiai gali tam tikru būdu pakenkti elektroninėms įrenginio schemoms, dėl ko sistemos veikimas gali taptų neprognozuojamas. Gedimų pobūdis nedetalizuojamas, tačiau ir be to aišku, jog šios technologijos nelabai suderinamos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol kas tokia problema iškilo tik šiemet išleistų „Altima Infiniti G35“ modelių savininkams. Jei jūs susidursite su panašiais nesklandumais, „Nissan“ rekomenduoja kreiptis į prekybos atstovus, kurie privalo nemokamai pasiūlyti naują „I-Keys“. Atnaujinti „I-Keys“, kuriems šios problemos jau nebegrės turėtų pasirodyti šių metų rudenį. O kol kas teks rinktis, ko labiau norite - pasivažinėti ar pakalbėti telefonu.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: