Maldyvų salų povandeninis restoranas Ithaa  (5)

Viešbučių tinklas Hilton 2006 metais atidarė pirmąjį pasaulyje povandeninį restoraną Maldyvų salose - Ithaa Hilton Maldives Resort & Spa. Generalinis direktorius Hilton Maldives Resort & Spa atidarymo kalboje kalbėjo:

"Restorano statyba paremta akvariumų konstrukcinėmis technologijomis. Mes norėjome lankytojams atverti stebuklingą vandenyno grožį". Reikia pasakyti, jog tai jiems puikiai pavyko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Restoranas panardintas į Indijos vandenyną 5 metrų gylyje. Stiklinės ovalinės sienos atveria 270 laipsnių kampu jūros gilumų panoramą. Rezultatas iš tiesų įspūdingas - lankytojai pasijaučia tarsi akimirkai patekę į kitą pasaulį. Galima grožėtis ne tik Indijos vandenyno koraliniais rifais, tačiau ir be galo turtinga Maldyvų salų fauna. Restorano salėje vienu metu gali būti tik 14 žmonių. Unikali aplinka, nedidelis lankytojų skaičius - viskas kalba apie aukščiausios klasės restoraną. Ne išmimtis ir patiekalai, kurie atitinka geriausius Londono ir Niujorko restoranų skanumynus. Visa tai susiveda į kainą - vidutiniški pietūs Jums kaštuos apie 200-250$. Tačiau vargu ar galima tikėtis pigesnės galimybės paskanauti egzotiškais patiekalais visiškai atitrūkus nuo supančio pasaulio.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (5)