„Samsung“ ir „Adidas“ sukūrė mobilų trenerį sportininkams  (2)

Antroji didžiausia sportinės aprangos gamintoja pasaulyje „Adidas“ ir pažangių puslaidininkių technologijų lyderė „Samsung“ sukūrė mobilųjį telefoną su asmenine treniruočių sistema „miCoach“. Pažangiausia interaktyvi tikralaikė treniruočių sistema padės ruošti įvairių lygių sportininkus bei pagelbės jiems pasiekti užsibrėžtus treniruočių tikslus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„miCoach“ sistema kaups sportininko duomenis ir iš jų formuos asmeninius treniruočių planus, atsižvelgdama į fizinio pasirengimo lygį ir konkrečius tikslus. „Bendras „Samsung“ ir „Adidas“ kūrinys bet kokio amžiaus ir gabumų sporto entuziastams padės atskleisti tikrąjį savo potencialą”, - teigia „Samsung Electronics Baltic“ telekomunikacijų padalinio marketingo vadovas Normunds Rudzītis.

„miCoach“ sistemą sudaro keturi pagrindiniai komponentai: neslystančio paviršiaus „Samsung miCoach“ telefonas, širdies ritmo stebėjimo sistema, visiems „Adidas“ bėgimo bateliams tinkantis žingsniamatis bei „miCoach“ internetinė svetainė. Širdies ritmo stebėjimo sistema ir žingsniamatis fiksuoja asmeninius treniruočių rezultatus, kurie, prisijungus prie internetinio tinklalapio, leidžia sekti progresą ir kurti specializuotas treniruočių programas. Be to, telefone įdiegta garsinė pranešimų sistema, galinti informuoti apie nubėgtą atstumą ar judėjimo trukmę.

Sportininkams skirtas telefonas taip pat turi specialų laikiklį segamą ant rankos bei patogias ausines. Šie „Samsung miCoach“ priedai leidžia laisvai judėti ir kartu klausytis mėgstamos muzikos, kurią galima talpinti 1 GB siekiančioje telefono atmintyje.

„miCoach“ jau galima įsigyti Lietuvoje.

„Samsung miCoach“ charakteristikos

Standartas Quad-band
Displėjus 2 coliai, 176 x 220 pik., 262 144 spalvos, TFT
Kamera 2 megapik. kamera
Skaitmeninis priartinimas
Funkcijos MPEG4, H.263
MP3, AAC+, E-AAC, WMA
Bluetooth 2.0, USB 2.0
FM radijas
Atmintis Išorinė atmintinė „microSD“
Dydis 101.5 x 45 x 14.5 mm

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)