„Samsung“ pasiūlė monitorių su dviem ekranais  (2)

„Samsung Electronics“ pasiūlė sprendimą žmonėms, vienu metu dirbantiems su keliomis kompiuterio programomis – kompanija pristatė 22 colių LCD monitorių, turintį papildomą 7 colių displėjų. Parodoje „CeBIT 2008“ pristatytas naujasis kompanijos gaminys „SyncMaster 2263DX“ yra pelnęs „2008 CES Innovation” apdovanojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patogi, skirtingiems poreikiams pritaikyta darbo aplinka sukuriama prie bet kurios monitoriaus kraštinės pritvirtinus papildomą 7 colių ekraną, jungiamą per USB. Ekranas tvirtinamas ant sukiojamos ir pakreipiamos atramos. Taip 2263DX tampa ypač patogus, pavyzdžiui, 22 colių monitoriuje galima kurti ir redaguoti dokumentus, o papildomame ekrane dirbti su žinučių programomis, skaityti elektroninį paštą ar sekti vaizdo konferencijas.

„Samsung“ „UbiSync“ technologija leidžia 2263DX naudoti per USB 2.0 jungtį, todėl abiejų ekranų nustatymus suderinti paprasta, nereikia pirkti papildomos vaizdo plokštės. 2263DX USB jungtys leidžia monitorių naudoti ir kaip USB šakotuvą, be to, displėjus turi naujosios kartos garso bei vaizdo įvadą HDMI, kuris užtikrina ypač aukštą vaizdo kokybę.

Monitoriuje 2263DX integruota 3 megapikselių didelės raiškos interneto kamera, stereo mikrofonas ir garsiakalbiai – jis yra optimizuotas darbui su ryšio programoms, kurios leidžia bendrauti su kolegomis iš viso pasaulio nepakėlus telefono ragelio, neužsidėjus ausinių ir nepalinkus prie mikrofono. Tai idealus įrenginys tiesioginėms konferencijoms, kurios mažina tarptautinio telefono ryšio išlaidas ir dažnų verslo kelionių poreikį.

„7 ir 22 colių monitorius galima naudoti vienu metu, todėl intuityvus, nesudėtingai valdomas 2263DX monitorius yra puikus kompromisas vartotojams, kuriems, neaukojant vaizdo kokybės ir reakcijos laiko, reikia didesnių daugiaprocesės veiksenos galimybių ir didesnio efektyvumo“, – teigia „Samsung Electronics“ displėjų padalinio vyresnysis viceprezidentas Yun Ho Ha.

Platus 170/160 laipsnių žiūrėjimo kampas, didelė 1680×105022 22 colių ekrano raiška ir 800×480 raiška papildomame ekrane suteikia „SyncMaster 2263DX“ galimybę užtikrinti aiškų ir tikslų vaizdą. Be to, šiame novatoriškame displėjuje panaudota „Samsung“ technologija „MagicBrite3“, kuri leidžia užtikrinti vos 5 milisekundžių reakcijos laiką ir 8000:1 kontrasto santykį. Taigi vaizdas tikrai bus nepriekaištingas, o dirbant su daugialypės terpės programomis bus mažiau susiliejusių vaizdų ar šešėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (2)