„Miscea“ yra idealus čiaupas bakteriofobams, nes jo nereikia liesti  (0)

Mes vertiname, kai viešuosiuose tualetuose nereikia liesti čiaupų ir muilo dozatorių (suprantama, kai jie veikia). Todėl smagu matyti, kad šią idėją „Miscea“ patobulino. „Miscea“ yra į judesį reaguojantis čiaupas, leidžiantis reguliuoti muilo padavimą, vandens temperatūrą, srautą ir netgi rankų dezinfektantą arba losjoną net neprisilietus prie praustuvo. Čiaupas reguliuojamas stikliniu žiedu, įrengtu statmenai čiaupo vamzdžiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pakišus ranką po čiaupu, pradeda bėgti vanduo, o ranką judinant į dešinę arba kairę pusę, galima reguliuoti jo temperatūrą. Muilo ir dezinfektanto dozatoriai sudaro du viršutinės žiedo dalies penktadalius; mostelėjus prie kiekvienos iš penkių čiaupo dalių, jūsų ranką apšviečia vis kitos spalvos LED indikatorius, todėl žinote, ką pasirenkate – netgi tamsoje.

Kiek mums žinoma, Vokietijos įmonė, sukūrusi „Miscea“, negamina jo plačiajai rinkai. Tačiau jų „Jet Towel“ parduodamas Europoje: spėjama, kad į judesį reaguojantis rankų džiovintuvas savo darbą atlieka per dešimt sekundžių palyginti su įprastomis 20-30 sekundėmis.

Plačiau: Miscea is the perfect no-touch faucet for germaphobes

Iš anglų kalbos vertė ir redagavo:

„Transer“ – specializuotų techninių ir teisinių vertimų biuras

www.transer.net
info@transer.net  
+370 677 44231

Kopijuojant ar cituojant būtina nurodyti informaciją apie vertimą atlikusį biurą!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: