Pasivaikščiojimas vandens paviršiumi (video)  (4)

Ispanijoje Malagos mieste įsikūrusi netradicinių transporto priemonių projektavimo įmonė "Vehiculos con Ingenio" ir toliau savo klientus stebina nesudėtingais, bet labai išradingais ir unikaliais sprendimais. Šįsyk ji siūlo vandens balionus (WATER BALLS), leidžiančius vaikščioti (greičiau jau - ridentis) ant vandens paviršiaus. Tačiau jeigu jūs puikiai valdote pusiausvyrą, tai galbūt pavyks netgi pabėgioti - kas yra ganėtinai abejotina:)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pats išradimas yra gana paprastas - ne veltui sakoma, jog genialu tai kas paprasta. Pagamintas plastikinis rutulys su specialia anga, pro kurią į vidų gali patekti žmogus. Paskui ši anga užtraukiama specialiu pakankamai sandariu užtrauktuku. Lieka paskutinis etapas - pro kitą angą kompresorius pripučia suspausto oro, kamuolys išsipučia ir jūs galite su juo ridentis į visas puses. Net ir ant vandens.

Aišku, viduje esantys žmonės kvėpuoja oru, be to dalis jo išeina pro užtrauktuką - tad tokioje "transporto" priemonėje galėsite išbūti iki dviejų valandų. Adrenalinui ir gerai nuotaikai - visiškai pakankamas laiko tarpas. Ši naujovė iškart susilaukė didelio klientų dėmesio ir pirmieji egzemplioriai buvo parduoti akimirksniu. Turint omenyje, jog toks malonumas kainuoja 500 eurų ir nėra pats būtiniausias buities dalykas, galima sakyti, jog rutulys turės pasisekimą. Gal kada atkeliaus ir į Lietuvą?

Ar šiame video klipe rodomi vandens balionai gaminti "Vehiculos con Ingenio" kompanijos mes nežinome, tačiau kad jie labai panašios konstrukcijos - praktiškai neabejojame. Galit patys įvertinti, jog tai visai smagus dalykas :)

 

 

Plačiau: WATER BALLS

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: