Nauja NOKIA PRISM kolekcija  (11)

NOKIA įsiliedama į šiuolaikinę kultūrą pristato modernią stilingų telefonų kolekciją. NOKIA 7900 PRISM ir NOKIA 7500 PRISM telefonų rafinuotai kerintis, itin žvilgantis paviršius atspindi nepriklausomą, į ateitį nukreiptą žvilgsnį. Šie telefonai provokuojančiai vilioja tiek vyrus, tiek moteris. NOKIA PRISM kolekcijos telefonais tradicinis dizainas keičiamas nauju – tai iš architektūros kilusios aštrių kampų linijos ir grafiškos šviesą laužiančios spalvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išsiskirianti mobiliųjų telefonų rinkoje PRISM kolekcija meistriškai sugretina priešpriešas: matinis paviršius dera su spindesiu; šviesa žaidžia su tamsa; susilieja juoda spalva ir šaltas metalas, o aštrios linijos užsibaigia švelniai nuožulniomis briaunomis.

Asimetrija ir geometrinės linijos yra pagrindinis NOKIA PRISM kolekcijos bruožas, kuris atsispindi unikalioje iškilioje deimantų formos klaviatūroje. Įkvėpti pažangių architektūrinių sprendimų, tokių kaip Miuncheno stadionas, Kinijos bankas ir PRADA parduotuvė Japonijoje, ši 3D formos klaviatūra yra vizualiai patraukli, kaip ir žaismingai modernus sero Norman Foster pastatas ar išskirtiniai CHANEL raštai.

Kolekcijos dizaine, kaip koliaže, atsispindi kultūriniai įvykiai: penktojo dešimtmečio maištaujančio jaunimo idėjos, septintojo dešimtmečio pankų kultūra, aštuntojo dešimtmečio grafika puoštų albumų viršeliai ir dekonstrukyvizmo architektūra. PRISM telefonai yra konceptualaus dizaino modeliai, išreiškiantys individualumą. Visas šias tendencijas apjungia šiuolaikinės mados spindesys, kuriam įtaką daro tokie didžiųjų vardų, kaip Burbery Prorsum, Dior, Lanvin ir Chanel, mados namai, taip pat kuriantys itin spindinčius aksesuarus.

NOKIA 7900 PRISM telefonas

Tai esteto svajonių prietaisas; NOKIA 7900 PRISM telefone sugretinta glotni saldymedžio šaknies juodumo priekinė dalis ir vėsiu aliuminiu dengta antroji pusė, kuri yra sudėtingai išraižyta ir turi lazeriu išgraviruotą NOKIA PRISM firminį deimantų formos pavidalą. Šis linijinis griežtumas pereina į stulbinantį organišką LED ekraną, kuris spinduliuoja švelnų grafinį vaizdą. Artimas abstraktiems meno kūriniams, „gyvas“ ekranvaizdis subtiliai keičiasi visą dieną priklausomai nuo laiko ar baterijos bei signalo stiprumo, todėl kiekvienas ekranas yra unikalus.

Siekiant pabrėžti individualumą, NOKIA 7900 PRISM telefone su 3G galimybėmis įdiegta galerija, turinti 49 apšvietimui skirtas spalvas. Pasirinkta spalva spinduliuoja iš po grafinės klaviatūros ir iš LED ekrano. Ši spalvota plokštė sublyksi išjungiant telefoną ir pulsuoja, pranešdama apie praleistus skambučius ar pranešimus.

NOKIA 7500 PRISM telefonas

NOKIA PRISM 7500 telefonas yra NOKIA PRISM 7900 telefono žaismingas giminaitis. NOKIA PRISM 7500 telefono vėsi lygi juoda išorė susilieja su nuotaikingu ryškių spalvų spindėjimu. Šviesos juostelė primena neoninės šviesos blyksnius šiuolaikinio klubo šokių aikštelėje. Blyksintį apšvietimą galima pasirinkti iš trijų spalvų. NOKIA PRISM 7500 telefonas turi 2 megapikselių kamerą, gali įrašyti aukštos kokybės filmus ir groti muziką devynias valandas.

Su žaismingai ryškaus dizaino NOKIA PRISM kolekcijos telefonais taip pat galima lengvai įjungti muziką, o šone esantis kameros mygtukas palengvina fotografavimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)