LiteOn - dar vienas koncepcinis "telefonas - apyrankė"  (0)

Toli gražu tai ne pirmas kartas, kai pasirodo apyrankės formos koncepciniai telefonų modeliai - jais jau džiugino Nokia, Nec, BenQ-Siemens ir kiti gamintojai. Ir negana to, turim naują gaminuką, papildantį tokių koncepcinių telefonų rinką. Šis B-Mobile telefonas buvo sukurtas Tao Ma ir skirtas Lite On konkursui. Pagal konkurso vardą, pavadinimas "prilipo" ir pačiam telefonui.

Telefonas turi skaičių klaviatūrą metaliniame korpuse, viena korpuso pusė gali būt atskirta, norint atsiliepti į skambučius. Jis netgi turi vidinę atmintį ir jungtį ausinėms, kad būtų galima sėkmingai naudotis muzikiniu grotuvu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai jūs gausite žinutę arba jums skambins - ims vibruoti apyrankė-telefonas. Taigi, skambutį tikrai pastebėsite. Beliks ją nusiimti nuo rankos ir paspausti mygtuką, kuris atrodo kaip deimantas. Nors apyrankė atrodo pakankamai paprasta, tačiau joje yra tikrai nemažai galimybių - bent jau tą skelbia gamintojai. Tiesa, kokių, apart muzikos klausimo, netikslinama. Aišku, tai tėra prototipas, bet bent pasvajoti pasvajoti kaip su šiuo "telefonu-apyranke" atrodytumėte kokiame nors vakarėlyje.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: