Abiturientas sukūrė naują lietuviškos klaviatūros variantą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2007-12-22 14:11
oj kiek pavydo ir beprasmiu komentaru... tikuosi naujos kalves autorius giliai padejas ant kaikuriu cia besiputojanciu. padare tirkai shaunu darba butinai ishbandysiu ta ishdestima nes sitas qwerty...... kashkas rashe kad neko cia nepadare na bet kodel nepadare jei nepatingejo laiko ir paskaiciavo ir ishdeste reikiamausias raides arciausiai pirshtu artai kitu navarotu jei ash ar kas kitas nemato kodel cia tiek tiek vargo sudeti i tokius bandymus.. tai dar nereishkai kad sis darbas nieko vertas. mano galva puikus bandymas ir ash ji ishbandysiu. patinka man tokie protingi bandymai taip ir toliau, tikuosi daugiau atsiras palaikanciu nei putojanciu 'kam reikia... kokia cia nesamone... ar dar negana..." nebukit tokie zveris. sekmes LEKP
Anonymous 2007-12-26 12:03
tikri vėjai, čia gal būt žalam jaunimėliui gali prigyt, nes jiems tas pats nuo ko pradėt, bet tiems, kas 17 m. naudojosi qwerty, tikrai pacano išgalvota klaviatūra neprigys.
Anonymous 2008-01-13 21:26
Šaunuolis, nepabūgęs kūrybines jėgas nukreipti ten, kur jau užmūryta standartu LST... Tam gali ryžtis tik jauni (tegul jiems sekasi), o ne tie, kurie jau 17 metų bedžioja QWERTY.
brigand7 2008-01-16 21:23
seip ir as nepastebejau nieko keisto klava kaip klava tik kalvisai lievai atrodo
Anonymous 2008-01-19 00:02
Taj dabar galim padaryt sitaip: Kiekvienas perkantis kompiuteri tegul susikonfiguruoja klaviaturos isdestyma..... Jeigu yra vienas visame pasaulyje puikiai zinomas standartas tai kam is naujo isradinet dvirati ir kurt naujas?????
Sokantis Debesis 2008-01-19 13:56
-
Anonymous 2008-01-19 16:33
istikruju sunku pasakyt ar reikia to naujo standarto ar ne.. siaip visad buvau is tuos dalykus kurie yra standartizuoti, tarkim kad ir apie kalba kalbant... as manau butu zymiai geriau jei visas pasaulis kalbetu viena kalba na aisku cia atsiras daug salininku kurie reks akis isputes kad reikia saugoti kultura ir kitas nesamones tj wat.. delto ir dvejojanti mano nuomone ar reikia desimt standartu.. kuomet gerai ir vienas ismoks nuo mazens dirbt su LEKP standartu, nueis dirbt o ten qwerty standartas, poto pereis i kita imone o ten vel kitoks standartas.. taip ir mokysis zmogus vien dirbt su klaviatura Gerai kai kolkas nera tu standartu daug, vos trys, bet kas bus kai sitas standartas labiau ispopuleres? ar tik neatsiras zmoniu kurie taip pat nores sukurti dar geresni standarta? taip ju ir prisivis taip kad.. manau geriau vienas normalus standartas o ne desimt
Anonymous 2008-01-19 16:37
nors aisku pagirtinas darbas vistik nesvaiste laiko veltui ziuredamas televizori
Anonymous 2008-01-20 00:19
Ale tai kaip su zaidimais? Kaip ju valdymas islieka ? D manau tai yra beprasmiska
WelniuRumai 2008-01-20 13:23
kaip visada kurie nieko neismano ir raso kad nsm...
Anonymous 2008-02-03 11:39
Sveikinu Autorių ! Puiki patirtis klaviatūros kūrėjui. Ir visai nesvarbu kūrėjui ką ir kaip kiti vertina, nes pačiam tai labai naudinga patirtis tobulėti toliau savo sąmonei ir neskaitomam skaičiui sąmonės sąvybių. Bet kuris tyras ir nuoširdus noras yra vertas patirties ir parėmimo iš kitų kurie suvokia ir netgi nesuvokia, kol kas, tos patirties svarbos. Iš šono žiūrint ar skaitant apie kitų patirtį tos patirties perimti visu mastu neįmanoma nesvarbu kiek skaitytojas ar stebėtojas to norėtų be tų pastangų kurias kūrėjas įdėjo. Tik sava patirtis moko ir leidžia tiksliau pasirinkti sekančius žingsnius gyvenimo begalybėje. Žinoma rašau iš savos patirties. Nedaug laiko liko kai vis žmonių mąstymas išsiplės virš dabar vis dar daugumos suprantamų tačiau vis dėlto "iliuzinių" žmonijos tikrovės ribų. Tarp jų artėją ir akimirksninio telepatiško bendravimo metas tiems kurio jie sieks ir šis bendravimas visada buvo. Vis labiau akivaizdu ir vis didėjačiam žmonijos skaičiui, kad vyksta nesustabdomas sąmonės augimas ir greitėja laikas - tiesiog nuostabūs dabar laikai kai kiekvienas gali pasirinkti būti kūribingu ir leisti savo kūrybiškumui ir svajonėms klestėti . Visada ateina laikas kai stiprus noras tampa žinojimu ir autorius tai patyrė šiuo savo kūriniu. Taip, kiekvienas tai yra patyręs ir daugelis to gal būt dar ir nesuvokoks ilgesnį ar trumpesnį laiką kol įgys pakankamai patirties. Sveikinu mielą Tautrimą ir linkiu neišsenkamo kūribinio džiagsmo ! Džiaugsmas ir Meilė yra tos energijos kurios su laiku "sucementuoja" mintis į kūrinius.
Anonymous 2008-02-03 13:40
jomajo
Anonymous 2008-02-27 16:47
Gal ir idomi ideja taciau nesinori is naujo mokintis naudotis klaviatura o nuejus i darba, interneto kavine ar kitur nemoket ja naudotis nes namie turi LEPK, ar kaip ten ji. Bet ideja sveikintinas
Anonymous 2008-03-23 14:18
Tie kas priprate prie senos klaveturos pereiti prie naujos butu lb sunku, asmeniskai as nepereiciau. esu priprates prie seno isdestymo lt raidziu, o persijungti EN ir LT klavas ctrl+shift atima tik 1 sec:) o siaip gj kad yra kas bando kazka naujo padaryti:) gal kam ir pravers jo sukurta klava.
Giedrius.S 2008-03-23 14:49
Nemanau, kad klaviatūros pakeitimas būtų opi problema. Ir toks sprendimas būtų tikrai greitesnis/paprastesnis nė mokymasis dirbti naujuoju standartu, na, nebent turi tikslą viso to išmokti kaip privalumą ateičiai.
Anonymous 2008-03-23 15:40
Pritariu kad reikia tobulinti balso atpazinima ir pan. O nauju klaviaturu tikrai nereikia nes jas reikia ismokti isnaujo.
Anonymous 2008-03-23 17:50
Cia tiems kas neturi kur pinigu deti ir turi vat toki daikta: legitreviews.con/article/247/1/
DonatasM 2008-03-29 14:51
nu. pilnas internetas tu skirtingu klaviaturos isdestymu, ir ju keitimo programu. Kad ir isdeste, sakykim, jam patogu, greiciau raso o kitas klaidzios, rankas prades skaudet.
Anonymous 2008-04-12 14:11
QWERTY naudojausi apie 10 metų, po to metus naudojausi ĄŽERTY, kuri nors šiek tiek buvo geresnė už QWERTY. Bet po to suradau LEKP ir šiuo išdėstymu naudojuosi jau beveik pusę metų. Dirbdamas su QWERTY 10 metų buvau pasiekęs spausdinimo greičio ribą. Tačiau su LEKP, per pusę metų pagerinau rezultatus, kuriuos pavyko pasiekti su QWERTY ir manau, kad su LEKP tai dar negalutiniai rezultatai. Tiems, kurie laikosi įpročiu galiu pasakyti tik vieną, jei nuo pat pradžių laikytumėmės senų įpročių, tai iki šiol vis dar būtume beždžionės. Todėl reikia nuolat tobulėti. Straipsnio autoriui noriu pasakyti, kad nepaminėjo labai svarbaus fakto: QWERTY išdėstymas buvo pritaikytas ne pirštams, o tų laikų spausdinimo mašinėlių kaladėlėms, kad jos spaudžiant vieną šalia kito esančius klavišus nesukibtų.
Anonymous 2008-04-18 13:26
pagarba kurejui, dar vienas sviesus lietuvos protas.. linkiu tikrai kad dauguma sia klaviatura pripazintu, butu saunu, kad ir lietuva turetu klaviatura pritaikyta josiso abecelei..puiku butu..o rasymas ne problema kaip daugelis teigia.. riekai nebijoti priimti naujoviu sekmes kurejui