Joost. Ir vėl televizija?  (0)

Internetinei pokalbių programai „Skype“ vos daugiau nei ketveri, o ja jau naudojasi apie 220 mln. žmonių. Tačiau šįkart ne apie ją, ir ne apie nepatogumus, kuriuos vartotojai netaip seniai patyrė. Skype sukūrė Niklasas Zennstromas ir Janusas Friisas, tačiau vėliau už 2,1 mlrd. JAV dolerių savo kūrinį pardavė „eBay Inc.“. Bet panašu, jog šie du vyrukai nesiruošia išeiti į pogrindį ir pasimėgauti savo naujaisiais turtais. Jie ėmėsi kito projekto, kuris pramogų išsiilgusiems internautams turėtų išties patikti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Joost – internetinė NEMOKAMA televizija. Pažiūrėkite kaip patys jos kūrėjai įsivaizduoja šį projektą: Joost - kas tai.

Visgi, net ir ši televizija neapsieina be vieno iš ingrediantų būtinų daugumai kitų – reklamos. Neturėjau galimybės ilgiau patyrinėti, tačiau atrodo, jog retkarčiais teks išvysti vieną kitą reklaminį intarpą ar reklaminį skydelį. Visgi tai geriau, nei 5 – 10 minučių trunkančios reklamos įprastoje TV.

Pradžioje ši televizija nebuvo prieinama kiekvienam. Norintys ją išbandyti turėjo gauti pakvietimą, tačiau dabar jie jau dalinami pačiame Joost tinklapyje.

Ateitis parodys kiek sėkmingas bus šis projektas. Kol kas kanalų pasirinkimas nėra labai didelis, tačiau ateityje jų turėtų padaugėti.

Daugiau informacijos: Joost

Autorius: „Smėlis“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: