"Moaster" - aukščiausiai duoną iššaunanti skrudintuvė (Video)  (9)

Kartais pasitaiko, jog skrudinama duona taip ir "neiššaunama" iš skrudintuvės. Jei bandysite ją iškrapštyti šakute, rizikuojate būti nukrėsti elektros - o rytą ne itin malonu pradėti nuo ligoninės palatos. Tikriausiai norėdamas apeiti šią problemą Freddie Yauner sukūrė įrenginį "The Moaster" ir visai netikėtai... pateko į Gineso rekordų knygą kaip "aukščiausiai duonos riekę išmetančios skrudintuvės" kūrėjas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!



Metimo jėgai sukurti Yauner'is panaudojo suslėgtų CO2 dujų energiją ir mechaninį stūmoklį. Su tokia sistema jis sugebėjo skrudintą duoną išmesti į maždaug 7 pėdų (2,1 metro) aukštį, o to pakako Gineso rekordui. Tačiau pasirodo, jog tokį pasiekimą "apribojo" kambario lubų aukštis, ir konstruktorius rekordą planuoja pagerinti artimiausiu metu. Beje, paskutinioji nuotrauka yra fotomontažas, ir abejotina ar įrenginys įveiks bent pusę tokio aukščio.

Autoriaus žodžiais, tokiu gaminiu jis siekia "sukurti naują skrudintuvių vartotojų rinkos segmentą". Išties, iki gerai paskrudintos duonos trūksta tik trupučio kalkių nuo lubų ir trupučio smėlio nuo žemės...

(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)