„Penki TV“ pristato virtualų kino teatrą  (5)

„Penkių kontinentų“ Komunikacijų centro diegiama interaktyvioji IP televizija „Penki TV“ klientams pristato vienintelį Lietuvoje virtualų kino teatrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo įprastinio kino teatro jis skiriasi tuo, kad naujausią kino filmą žiūrovai gali pamatyti per savo televizorių net neišeidami iš namų.

„Virtualus kino teatras patogus tuo, kad nė vienam žiūrovui niekada nepritrūks bilietų, niekam nereikės taikstytis su nemaloniais skambančio telefono ar valgomų spragėsių garsais. Be to, jeigu nespėji į filmo pradžią, per 24 val. jį gali pamatyti dar kartą nepirkdamas naujo bilieto“, – sako „Penkių kontinentų“ Komunikacijų centro komercijos vadovė Jurgita Guobytė.

Virtualiame kino teatre, kaip ir įprastame, kiekvieną dieną nustatytu laiku vyksta kino seansai. Nuotolinio valdymo pulteliu užsisakęs šią paslaugą žmogus gali išsirinkti vieną iš kelių virtualių kino salių ir iš karto žiūrėti joje rodomą filmą.

J. Guobytės teigimu, kol kas nauja paslauga visiems „Penki TV“ žiūrovams yra nemokama. Po kurio laiko už bilietus reikės mokėti, tačiau jie bus kur kas pigesni nei įprastiniame kino teatre.

Interaktyviosios IP televizijos „Penki TV“ žiūrovai taip pat gali naudotis virtualios videonuomos paslauga, žaisti įvairius žaidimus, naršyti internete, mėgautis didelės raiškos HD kanalais.

Iš viso „Penki TV“ siūlo per 60 skirtingų kanalų, nuolat atnaujinamą daugiau kaip 1 200 įvairių žanrų filmų, informacinių ir muzikinių vaizdo klipų videoteką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Penki kontinentai
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: