Astaro pristato naujus IT saugumo sprendimus  (0)

Astaro sprendimų platintoja Lietuvoje UAB „Hermitage Solutions“ pristato du naujus šio gamintojo produktus, skirtus interneto ir e.pašto saugumui – „Astaro Web Gateway“ ir „Astaro Mail Gateway“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Astaro Web Gateway“ turi integruotas URL filtravimo, žalingų programų aptikimo funkcijas, greitųjų žinučių, p2p programų kontrolės ir srauto optimizavimo įrankius.

"Sparčiai augantis Interneto naudojimas versle kelia organizacijų tinklams pavojų dėl jame esančių grėsmių, todėl šiandien organizacija, suteikianti interneto prieigą darbuotojams, turi pagalvoti apie apsaugą“, - teigė Hermitage Solutions atstovas Paulius Čeponis.

Pasak jo, tam, kad užtikrinti darbuotojų produktyvumą, organizacijos tinkluose taip pat atsiranda poreikis kontroliuoti darbuotojų naudojimąsi internetu. „Astaro Web Gateway“ pagalba ribojamas naudojimasis internetu atsižvelgiant į įmonės poreikius, tai užtikrina tinklų apsaugą nuo žalingo turinio, išvengiama sistemų infekavimo virusais, šnipinėjimo agentais. Kontroliuoti internetą galima pagal vartotoją, laiką, saugumo politiką. Ji gali būti sudaroma remiantis 60 klasifikuotų kategorijų, kuriose yra daugiau, kaip 20 mln. internetinių puslapių, ši tinklalapių duomenų bazė periodiškai yra atnaujinama. Apsauga nuo žalingų programų patikima dviems virusų aptikimo technologijoms, tai užtikrina „švaraus“ interneto srauto pateikimą į vidinį įmonės tinklą. Visų šių saugumo funkcijų administravimas per vieną valdymo įrankį pastebimai sumažina sistemos prižiūrėjimui skirtą laiką ir kaštus.

Lietuvos rinkai UAB „Hermitage Solutions“ taip pat pristato e.pašto saugumo sprendimą „Astaro Mail Gateway“. Dėl besikeičiančios ekonominės situacijos įmonės siekia maksimaliai optimizuoti kaštus, tuo pačiu neprarandant IT sistemų teikiamo produktyvumo, patikimumo ir jų saugumo užtikrinimo. Šie poreikiai verčia ieškoti sprendimų, kurie suteikia pilną saugumo funkcijų paketą už prieinamą kainą. „Astaro Mail Gateway“ užtikrina efektyvų funkcionalumą e.pašto apsaugai nuo nepageidaujamų elektroninių laiškų, virusų, sukčiavimo atvejų (angl. phishing), be to sistema turi elektroninio pašto šifravimo galimybes, integruojasi su Active Directory ir eDirectory, suteikia galimybę keliaujantiems darbuotojams saugiai per SSL VPN prisijungti prie Exchange su Outlook ar kitais pašto klientais. Siekiant iki minimumo sumažinti administravimo kaštus nepageidaujamų laiškų valdymui, „Astaro Mail Gateway“ turi galutinio vartotojo portalą. „Kaip žinia, pagrindinė problema su „antispam“ technologijomis yra tai, kad ir geri elektroniniai laiškai patenka į karantiną, jo pakartotina peržiūra atima nemažai laiko iš sistemos administratoriaus. „Astaro Mail Gateway“ galutinio vartotojo portalas skirtas tam, kad minimizuoti šias sąnaudas, o tai padaroma e.pašto gavėjams (įmonės darbuotojams) suteikiant prisijungimą prie jų asmeninio karantino su galimybę valdyti (išlaisvinti) gerus laiškus“, - sakė p. Čeponis. Sprendimas valdomas per grafinę sąsają, kuri sukurta siekiant užtikrinti paprastą administravimą, taip pat kelių pelės mygtukų spragtelėjimu automatiškai sugeneruojamos naudingos ataskaitos.

„Astaro Web Gateway“ ir „Astaro Mail Gateway“ sprendimai siūlomi įrangos pavidalu ir virtualiai sistemai skirtomis versijomis. Suteikiama galimybė nemokai išbandyti šių sprendimų saugumo funkcijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)