Sukurtas elektrinis vienaratis (Video)  (0)

Jeigu gyvenate Vilniuje ar Kaune tikriausiai jau pripratote prie karts nuo karto mieste pasirodančių vienaratininkų. Šis tikriausiai anksčiau tik klounų valdytas įrankis populiarėja pasaulyje, tačiau tai nereiškia, kad važiuoti juo paprasta. Anaiptol, bandžiusieji teigia – įprasti minti vienratį yra ganėtinai sudėtinga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi tiems, kam neužteko valios pastangų perprasti šį iš cirko į miesto gatves nužengusį įrenginį, kompanija „Focus Designs“ pristato savaime lygsvarą laikantį, iš „Segway” technologijas pasiskolinusį elektrinį vienratį. Užsėdate, palinkstate į priekį ir pirmyn!

Vienratyje įmontuotos ličio jonų baterijos, akceleracijos, bei pasvyrimo jutikliai. Visa sistema valdoma "protingo" kompiuterio, kuris apskaičiuoja būtiną pagreitėjimą arba sulėtėjimą priklausomai nuo jūsų pasvyrimo kampo. Deja, bet kompiuteris neišgelbės jūsų griuvimo į šoną atveju, tad lygsvarą į šonus visviena teks išsilaikyti pačiam. Kompanijos teigimu pirmieji vienaračių modeliai, priklausomai nuo akumuliatorių talpos kainuos nuo 1500 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: