Biuro baldų gamintoją „Vildiką“ kėlė kompleksiniai sprendimai  (6)

Medinius ir metalinius biuro baldus bei įvairios paskirties kėdes tiekianti sostinės UAB „Vildika“ per š. m. 9 mėnesius pardavimus didino 5% – iki 16 mln. Lt (pernai per šį laikotarpį parduota už 15,3 mln. Lt). Įmonės vadovas teigia, kad sudėtingu ekonomikai laikotarpiu pasiteisino sprendimas klientams pasiūlyti biurus įrengti kompleksiškai: suprojektuoti visus reikalingus baldus ir juos atgabenti be sumontuoti tiksliai sutartu laiku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovės vykdantysis direktorius Tomas Marcijonas sako, kad nors baldų rinkos augimą šiemet Lietuvoje pristabdė sulėtėjusi ekonomika, „Vildikai“ pavyko išsaugot nuolatinius klientus ir prisivilioti naujų. Ypač ūgtelėjo medinių biuro baldų segmentas. Pernai „Vildika“ įsirengė naują automatizuotą šių baldų gamyklą, kurioje, naudojant naujausias technologijas, darbo stalai ir kiti mediniai baldai pagaminami ir operatyviau, ir kokybiškiau. Be to, naujoji linija leidžia tenkinti gerokai sudėtingesnius ir individualizuotus užsakymus biuro baldams. Biurų įrengimo projektus klientams „Vildika“ siūlo nemokami.

Užsakovų pasitenkinimą didino ir įmonės strategija parduoti ne atskirus baldus ar jų komplektus, o visą biuro įrangos paketą iš vienų rankų – biuro darbo vietas, kėdes darbui ir poilsiui, lentynas, dokumentų spintas, seifus ir t.t.

Šiemet bendrovė paįvairino metalinių baldų bei įvairios paskirties kėdžių, kuriuos importuoja iš Vakarų Europos, asortimentą. Klientams pasiūlyta funkcionalesnių ir įvairesnio dizaino metalinių stelažų, archyvavimo spintų, persirengimo spintelių, seifų. Be to, pagal poreikius klientas čia gali užsisakyti stalų ir kitų interjerą papildančių baldų bei detalių biurams, konferencijų salėms, auditorijoms, valgykloms, restoranams, kavinėms ir barams, viešbučiams, SPA centrams, stadionams, kino ir teatro salėms, mokymo įstaigoms bei namams. „Vildikos“ prekybos salonas „Kėdžių centras“ vien kėdžių modelių dabar siūlo daugiau kaip 1.500, o jų variantų – daugiau kaip 50.000.

Iki šių metų tik Lietuvos vartotojams medinius ir metalinius baldus bei kėdes tiekusi „Vildika“ ėmė žvalgytis ir užsienio rinkose. Įmonė išsiuntė pirmuosius savo gamybos biuro baldus į Gruziją, analizuoja kitas Rytų rinkas.

Trylika metų šalies rinkoje dirbanti “Vildika“ biuro baldų ir „Kėdžių centrų“ salonus turi Vilniuje bei Klaipėdoje, o biurus jais aprūpina visoje Lietuvoje. Iš viso įmonėje dirba 120 žmonių.

Pernai bendrovės apyvarta buvo 22,7 mln. Lt, 2006 m. – 16,7 mln. Lt, 2005 m. – 12,7 mln. Lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: