Lietuviai apdovanoti už geriausią "Flash" technologijos žaidimą  (6)

Interneto sprendimų bendrovės ,,Gaumina” sukurtas žaidimas ,,Stickman Madness“ laimėjo prestižinį ,,Golden Joystick“ apdovanojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

D.Britanijoje, Londone spalio 31 dieną vykusiuose žaidimų Oskarais vadinamuose apdovanojimuose ,,Gauminos“ kurtas žaidimas išrinktas nugalėtoju ,,Grand Master Flash“ interneto žaidimų kategorijoje.

BBC.co.uk duomenimis, nuo 1982 metų rengiami ,,Golden Joystick“ yra vieni prestižiškiausių D. Britanijos apdovanojimų, kuriuos gali laimėti kompiuterinis žaidimas. Apdovanojimą pelnęs ,,Dragon Gamez“ žaidimų portalo užsakymu sukurtas žaidimas pasiekiamas adresu www.gaumina.lt/stickman.

,,Einame į Vakarų Europos rinkas. Siekiame parodyti, kad lietuviai gali konkuruoti ne tik pigia darbo jėga, bet ir žiniomis bei kūrybiškumu. Kai sėdi greta tokių žaidimų grandų kaip ,,Electronic Arts“, „Ubisoft“ bei „Activision“, ir dalis jų nelaimi, o laimi tu, nors dalis salės net nežino, kur ta Lietuva – jausmas neapsakomas. Šiandien Lietuva atsidūrė pasaulio žaidimų industrijos žemėlapyje. Tikimės, kad šis įvertinimas padės ne tik ,,Gauminai“, bet ir kitoms inovatyvioms šalies bendrovėms D.Britanijoje“, – teigė Darius Bagdžiūnas, ,,Gauminos“ verslo plėtros vadovas.

,,Gerai padirbėta. Neabejojame, kad šios kategorijos nugalėtojai taps populiariausių ateities ,,Play Station“ ir ,,Xbox“ žaidimų gamintojais“, – komentavo ,,Golden Joystick“ apdovanojimų steigėjai, ComputerAndVideoGames.com komanda.

Interneto sprendimų bendrovė ,,Gaumina“ aktyvią veiklą vykdo Baltijos šalyse, Airijoje ir D. Britanijoje. Kompanijos ofisai veikia Vilniuje ir Dubline, Airijoje, šiuo metu steigiamas ofisas Londone, D. Britanijoje. 5 bendrovės kurti darbai taip pat pateko į Airijos interneto apdovanojimų ,,Golden Spiders“ finalą, kurio nugalėtojai paaiškės apkričio 20 dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: