„Bitė“ pristato naujieną telekomunikacijų rinkoje – išankstinio mokėjimo internetą “Vodafone Mobile Connect“  (5)

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ šiandien, lapkričio 4 d., pristato naujieną interneto ryšio rinkoje – išankstinio mokėjimo interneto paslaugą. Šiuo žingsniu, kaip ir prieš vienuolika metų pirmoji pristačiusi išankstinio mokėjimo paslaugą LABAS, su „Vodafone Mobile Connect“ Bitė siekia mobilumą padaryti prieinamą kiekvienam. Tai pirmoji tokio pobūdžio paslauga, sukurta naudojant pažangiausias 3G technologijas, Baltijos šalyse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pristatydami išankstinio mokėjimo internetą „Vodafone Mobile Connect“ atveriame naują puslapį Lietuvos interneto ryšio rinkoje ir metame iššūkį status quo. Išankstinio mokėjimo internetas – tai naudingas pasiūlymas, atitinkantis dabartinę ekonominę situaciją, leidžiantis už internetą mokėti tik tiek, kiek naudoji. Tai pasiūlymas tiems, kurie nori turėti kokybišką internetą, tačiau naudojasi juo rečiau ir nenori už tai mokėti fiksuoto mėnesinio mokesčio“, - teigia „Bitės“ grupės generalinio direktoriaus pavaduotojas marketingui Manju Chandrasekhar.

Pradėti naudotis išankstinio mokėjimo internetu labai paprasta – tereikia įsigyti pradinę pakuotę, kurią sudaro „Vodafone Mobile Connect“ USB modemas ir SIM kortelė. Pakuotės kaina – 219 Lt, už kurią iš karto nemokamai suteikiama 20 valandų naršymo internete. Per USB jungtį prijungtas prie kompiuterio „Vodafone Mobile Connect“ modemas automatiškai instaliuoja visą reikalingą programinę įrangą ir tinka tiek nešiojamiems, tiek stacionariems kompiuteriams su „Windows“ ar „MAC“ operacine sistema.

Naudojantis išankstinio mokėjimo internetu „Vodafone Mobile Connect“ nėra jokių įsipareigojimų, sutarčių ar mėnesinių mokesčių. Persiunčiamų duomenų kiekis yra neskaičiuojamas ir neribojamas, o mokėti reikia tik už internete praleistą laiką – 3,5 Lt už valandą. Be to, pasipildžius sąskaitą 40 Lt suma, suteikiama galimybė visą mėnesį nemokamai naršyti naktimis, o pasipildžius 99 Lt suma – naktimis ir savaitgaliais.

„Tie, kurie internetu naudojasi vos vieną, kitą valandą per dieną, pavyzdžiui, po darbo, kelionėje ar mokslams, iki šiol neturėjo jokio pasirinkimo ir sutartimi įsipareigodavo mokėti mėnesinius mokesčius. „Bitės“ išankstinio mokėjimo internetas „Vodafone Mobile Connect“ yra puiki alternatyva, suteikianti daugiau laisvės – dabar ne tik patogiau kontroliuoti savo interneto ryšio išlaidas, bet galima internetą pasiimti kartu su savimi ir naudotis juo visoje Lietuvoje“, - lygina Šarūnas Chomentauskas, „Bitės“ Produktų vystymo vadovas.

Pasibaigus valandoms sąskaitoje, naujosios paslaugos vartotojai per specialiai sukurtą savitarnos svetainę http://manovmc.bite.lt visą laiką galės nemokamai prisijungti prie internetinės bankininkystės paslaugų ir savo interneto sąskaitą pasipildyti banko pavedimu. Klientų patogumui, „Vodafone Mobile Connect” išankstinio mokėjimo interneto sąskaitai papildyti taip pat tinka LABAS paslaugos pildymo kortelės ir pildymo kvitai, mobiliosios perlaidos paslauga, galima visą parą pasipildyti sąskaitą „Swedbank” bei SEB banko bankomatuose. Savitarnos svetainėje vartotojai gali peržiūrėti vartojimo statistiką ir užsisakytų valandų likutį ir rasti visą išsamią informaciją apie paslaugą.

Išankstinio mokėjimo interneto pakuotės ieškokite „Bitės“ salonuose. LABAS pildymo korteles bei pildymo kvitus įsigysite visuose „Bitės“ salonuose, spaudos kioskuose, degalinėse, parduotuvėse ir kitose LABAS ženklu pažymėtose prekybos vietose. Tą pačią dieną kaip ir Lietuvoje, išankstinio mokėjimo internetas „Vodafone Mobile Connect“ startuoja ir Latvijoje. Artėjant švenčių sezonui „Vodafone Mobile Connect“ išankstinio mokėjimo interneto pakuotė gali tapti ir originalia idėja dovanai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: