Užsidaro ne tik dienraščiai, bet ir aukcionai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-11-04 20:00
Man tie "aukcionai" visada sukeldavo daug įtarimo, aš galvojau kad išvis kelias savaites jie išsilaikys, už kelis litus atiduodami daiktai kurių kaina apie tūkstantis litų? Žinau, kad reikia siųsti sms po 5Lt ar daugiau norint didinti statymą, bet negirdėjau, kad kas gautų tas prekes. Ar kas nors gavo? Kiek išleidot statydami?
Anonymous 2008-11-04 20:28
kaip ten dar galima nuostolių patirti?... juk jie gali minimalią kainą užstatyti tokią, kad net blogiausiu atveju nebūtų nuostolių. be to jie, kaip Jemal sako, dar gali ir biznį iš tų po 5LT daryti: padarai kr00ta daikta už maža minimalią kainą, ir žmonės siūlo savo kainas (moka po 5Lt), ir atėjus jau terminui, kada tas daiktas atiduodamas uždėti savo kainą (nu, atseit kažkas daugiau pasiūlė).
Anonymous 2008-11-04 22:23
Maciau as ta aukcijona. Kokie skambus pavadinimai: Pirmas milijonas ,Aukcijonas Vienas centas .Istikruju dar galetu uzsidet dideli uzrasa Sukciai ir Mulkintojai. As jau nebeturiu zodziu kiek Lietuvoj apgaviku bandanciu susisluoti paskutinius normaliu zmoniu uzdirbtus pinigus.Tas lietuvis ir taip uzspaustas mokesciu, tai dar kazkoks Pirmas milijonas sugalvojo prasisukt. Gerai kad uzsidare. Ir jei kas mane noretu apkaltinti nusisnekejimu,tai pateiksiu trumpa istrauka is to puslapio taisykliu,kurios sako,kad statymai priimami sms zinute ir prekes kaina pakeliama VIENU-1- CENTU!!!!!!!!!!!!!!!! O dabar paskaiciuokite :1 centas=5lt arba 1 sms.Dar turit abejoniu????????? 1 lt=100 ct,arba tai lygu 500 tikru lt !!!!! Protinga????Sakyciau tikrai kvaila. Ir dar kvailiau taip atvirai issisokti Pirmas milijonas+Ekonomine krize=bankrotas. Ir gerai
Mindė 2008-11-04 22:25
"Labai lengvas klausimas. Gyvuosim ir augsim kol patys gyvi būsim, nes esame stiprūs, įdomūs ir svarbiausia vertinam tikrąsias gyvenimo vertybes, kažkada žmonės tai pastebės." kažkada... reiškia, kad jau pastebėjo (praeitis). Matomai patys sau tašką pasidėjo
ligonis 2008-11-04 23:24
kur sitam puslapi buvo reklama uzaciu.lt puslapi. tai ten idomiai irgi. 1 siulymas tau kainuoja 3lt. o kaina pakyla 1 "centu". tai jei preke parduodama uz 5 "litus" tai gaunasi 1500lt rengejai gavo. o tu isleidai gal tik 3 lt uz galimybe laimet. jokio ten sukciavimo nematau, tik zmoniu poziurs, kad jei kazkas nori gaut pinigu uz kazka daugeu nei tai yra verta - blogai. nors nepagalvoja, kad tas zmogus sumoka daug maziau, nei ta preke kainuotu parduotuvei. cia tiesiog gobsumas ir nenorejimas kitam gero - tipinis lietuvis. nesakau, kad palaikau, bet jei man nepatinka - nekisu ten nosies ir nekeikiu poto uz isleistus pinigus
Anonymous 2008-11-04 23:34
Tikrai ne sukciai ten, laimetus daiktus visad atsiusdavo, o bankrutavo nes tikrai galejo negauti pelno, nepamirskit, kad is tu 3lt uz sms jie tegauna tik apie 1.5lt, o dar kai kitur(nepamenu kaip sitam) galima laimet nemokamu statymu, tai jiem dar maziau pelno
Anonymous 2008-11-04 23:45
Ne nu cia dar geriau. Tai db pradekim visi pirkt daiktus ir pardavinet juos brangiau,nei jie verti. Ar ne taip yra su nekilnojamu turtu? Kas gali nupirkti daikta,kurio kaina netelpa i normalius logikos desniu: as uzdirbu 1500 lt, o butas kainuoja 350 tukst.? Kaip man tai nupirkt? Toks pat principas ir su tuo puslapiu: zmones paskaiciavo, pasidomejo kainomis internetinese parduotuvese, ir norimus daiktus ysigijo ten uz zymiai mazesne kaina nei tame aukcijone. Rezultatas- bankrotas. Ir nelabai suprantu to noro nieko nedirbant uzsidirbt.
Anonymous 2008-11-05 00:16
jei jus nors truputi pamirstumet apie save ir perprastumete princima sitos veiklos nerekautumet ir nesukautumet. Cia lygiai tas pats kaip ir senas geras lietuvio posakis: "kaimyno tvartas dega, ura" visiski lietuviai esat. ne vieno sulo galvoj
Anonymous 2008-11-05 00:49
Vien komentarus paskaicius galima pasakyt del ko bankrutavo, nes toks projektas tikrai ne lietuvos rinkai. Nes tipinis lietuvis tokiame projekte tik ir mato apgavystes. O siap tai - nepasieke kritines mases dalyviu ir bankrutavo.
Booster 2008-11-05 07:28
Islieka geriausi Man uztenka amazon ar ebay.
Mindė 2008-11-05 07:39
O čia kažkas kažkur mato teisybę Nors nedalyvavau aš tam aukcione, neskaičiau jo taisyklių, bet štai ką supratau: laimi tas, kuris atlieka paskutinį statymą (ane?). Kiekvieno statymo metu prekės kaina pakyla 1ct, nors... Man ištikrųjų p* ta prekė kainuoja 3Lt ar 3000Lt, man svarbiausia paskutiniam pastatyti. O statymas kainuoja 3Lt (čia iš jūsų komentarų, nes pats tikrai nežinau kiek). Afera "mažose" kainose. Tipo pamatau mob.telefonas kainuoja 1Lt 29ct ir jau skubu statyti (juk mažos kainos visus vilioja). Nors ta kaina visiems turėtų būti p*, nes kartoju: laimi paskutinis pastatęs! Akių dūmimas tokie aukcionai. Gerai kad subankrutavo (nors neaišku kiek tų Lt ten ištikrųjų jie pralošė, gal tiesiog nenorėjo kovoti su konkurentais). Atsiminkit kad visose loterijose (kad ir tam teleloto) mes "laimim" savo pačių pinigus. Čia tas pats kas susimesti su draugais po 2Lt ir išsirinkti burtų keliu kuriam atiteks surinkti pinigai, tik dalį pinigų dar išmesti į balą (atiduoti organizatoriams).
cower 2008-11-05 08:51
Kad įmonės, nesugalvojančios nieko originalaus ir norinčios nieko nedirbant užsidirbti, projektai bankrutuoja nieko nuostabaus. Mane labiau domintu FISS kompiuteriu(BeON) padėtis. Štai prieš pora savaičių užsisakiau internetu HDD diską. Sumokėjęs pinigus ir gavau tokį atsakymą: o galutinis atsakymas yra toks, kad šią savaitę gausiu pinigus arba prekę. Tad arba įmonę ištiko sunkumai arba ji nebespėja vykdyti užsakymų.
Andrius.V 2008-11-05 09:10
cower, gi reorganizuojasi įmonė.
Anonymous 2008-11-05 09:19
nu nzn - nera cia jie kokie sukciai - tiesiog darosi shaibu , o tau gal ir pelna eina , pvz . Aukcione siulo kokia Nokia N.. , sakykim jos tikroji verte koks 1200 lt. Tu pasiimo 600 lt ir investuoji i shi auksciona - ir sedi visa diena prie to daikto aukcione - jei pavyks , gal uzh sms'sus nereiks paaukot ir 600 lt. gal net maziau ir tau pavyks ja isigyti. Aisq lieka zhodelis gal , bet cia todel ir aukcionas. Ir tipo neapsimoka bandyt zhaist ? jei esi pasiryzhes ir pinigu turi nemazhai , taciau nepakankamai , o azartas patinka , tai kodel ne ? pirmyn aisq rengejai paisdarys daug daugiau shaibu , nes ne tik tu pats zhaidi, taciau tau asmenishkai tai nuadinga lopai jus lietuviai , kurie tik matot suktybes. one . lt va cia sukciu krashtas - uzh kiekviena paprasta galimybe moket shaibas reik - kode ten niekas nesiskundzia ?
Jemalas 2008-11-05 10:36
Nu nu, tu iš vis bandei ten dalyvaut? Pažiūrėčiau kaip keiktumeis jei padėtum tuos 600 lt ir paskutinę sekundę kaina pakiltų dar 1ct. Sakai neapgavystė? Vien aukciono sąvoka yra, kad moka tas kuris pasiūlo daugiausiai, taigi čia nėra aukcionas, negalima taip jo vadinti. O tie per Televiziją žaidimai? Dar pasakyk, kad ten nėra apgaulė. Padaro kokią darželinuko užduotį, įrašo "SAUL*" ir kas vietoi žvaigždutės? Mama kažkada skambino 4 kartus ant pabandymo, kai jau liko paskutinės 30 s išleido gal 20 lt ir ką jie sako: "Šiuo metu kažkas jau kalba eteryje" o boba ekranė vis kalba - nu kodėl nieks neskambina aš noriu pakalbėt, nu skambinkit. Šitos pardavyklos irgi panašiai veikia, jau kaip kažkas minėjo, kad svarbiausia čia pastatyti paskutinę sekundę. Tai kiek tu pažysti žmonių kurie už 5 ar 3 lt gavo tuos daiktus pastatę paskutinę sekundę ? Galvoji tokių yra? Čia lietuvių mentalitetas neprieko, visur yra bandančių padaryti pinigus iš oro, nesvarbu ar tai Švedija ar Norvegija ar Lietuva.
M.Mantas 2008-11-05 11:02
Būtent.. Lietuvoj nėra rinkos. Per mažai žmonių.
Anonymous 2008-11-05 13:07
"Kaip manote, ar ilgai dar gyvuosite? Labai lengvas klausimas. Gyvuosim ir augsim kol patys gyvi būsim, nes esame stiprūs, įdomūs ir svarbiausia vertinam tikrąsias gyvenimo vertybes, kažkada žmonės tai pastebės."
Anonymous 2008-11-05 13:09
O siaip, cia ne koks aukcijonas. TV zaidimu su telefonais modifikuota atmaina, bet principas tas pats - surinkti kuo daugiau tel. skambuciu uz x lt.
Nerkashis 2008-11-06 01:47
Sėdėjau aš ir tyčia stebėjau kaip viskas vyksta. Eina ten laikas ir po naujo statymo jis pradedamas skaičiuot iš naujo. Žodžiu, žiūriu kad 0:59 ir kažkaip tas laikas sustoja ir kokias 5s nesikeičia ir staiga vėl skaičiuoja nuo nulio. Tas pats pasikartojo kelis kartus ir ne iš eilės. Švelniai tariant įtartina.
Anonymous 2008-11-06 19:38
Cia tau reiktu perprast principus sitos veiklos. Jei nauja internetine firma nesiruosia sudaryt konkurencijos ar pasiulyt visiskai nauju ideju, tai tokiai firmai nera ko ir nosies kist i ta sfera. Sugalvojo, matai, pasidaryt milijonus Pirmiausia lai isanalizuoja rinka. Lietuvos bendras pragyvenymo lygis vos ne ant skurdo ribos, o ir zmoniu neperdaugiausiai. Beto lietuvis linkes taupyt. Jis TAUPUS o ne GOBSUS. Todel pirmiausia paieskos to daikto pigiau, o pigiau siulo daug interneto firmu. Taip kad nereikia cia tikrinti, kam shulo truxta ar dar kazkaip bandyt pasirodyt. Manau, kad lietuviui labiau budinga issisokinet visur ir yrodinet kas as tox O as gan daug daiktu perku internetu ir tai tikrai sutaupo laiko, pinigu ir nervu