Užsidaro ne tik dienraščiai, bet ir aukcionai  (23)

Vos prieš porą mėnesių savo veiklą pradėjęs lietuviškas internetinis aukcionas 1cent.lt nusprendė užsidaryti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo trečiadienio nebepriimami statymai internetiniame aukcione 1cent.lt, kadangi jo savininkai, UAB „Pirmasis milijonas“, nusprendė nebetęsti nuostolingos veiklos, praneša vz.lt. Bendrovės atstovų teigimu, per kelis mėnesius projektas patyrė kelis šimtus tūkstančių nuostolių ir tik pastaruoju metu išlaidų ir pajamų balansas išsilygino.

„Lietuvoje per maža rinka. Tik neseniai mums pavyko pasiekti, kad veikla nebūtų nuostolinga, tačiau ją plėsti reikėtų papildomų investicijų, o investuoti dar daugiau nebematome prasmės“, – vz.lt sakė „Pirmojo milijono“ direktorius Laurynas Kublickas, apgailestaudamas, kad per porą mėnesių Lietuvoje atsirado dar bent 7-8 internetiniai aukcionai, su kuriais konkuruoti tapo itin sunku.

Iš tokio trumpo pranešimo sunku susidaryti bendrą situacijos vaizdą - galite paskaityti aukciono gyvavimo pradžioje kūrėjų intervių viename bloge. Kiek nedaug tereikia nuo šviesių svajonių iki nekokios baigties.

Sunkėjančios ekonominės krizės sąlygomis užsidaro ar veiklos apimtis mažina vis daugiau ne tik naujų bendrovių, bet ir savo rinkos senbuvių. Praėjusią savaitę paskutinį numerį išleido ir trejus metus gyvavęs populiarus dienraštis L.T.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (23)

Susijusios žymos: