Pirmasis mobilusis telefonas Lietuvoje su TV imtuvu – parodoje „Infobalt-2008“  (18)

Šių metų pradžioje Lietuvoje pasirodžiusio pirmojo specializuoto dviejų SIM kortelių mobilaus ryšio telefono „uBOND“ gamintojai lietuviams pristato dar vieną naujieną – mobilaus ryšio aparatą su TV imtuvu. Tai pirmasis tokio pobūdžio telefonas Lietuvoje, suteikiantis galimybę žiūrėti televiziją nemokamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lietuvoje pasirodžius telefonams su galimybe naudotis interneto ryšiu, atsirado galimybė žiūrėti ir televizijos programas, tačiau daugeliui vartotojų tai prabanga. Naudojimasis internetu per mobilųjį telefoną gerokai padidina sąskaitą už telefono paslaugas. Naujasis „uBOND“ serijos telefonas ištraukiamos antenos pagalba gaudo analoginės televizijos signalą, todėl tai nieko nekainuoja. Be to, televizija įjungiama vieno mygtuko paspaudimu – tai ypač patogu vartotojui,“ – teigia „uBOND“ atstovas Linas Domeikis.

Nepaisant galimybės naujuoju „uBOND“ mobilaus ryšio aparatu žiūrėti televiziją, kaip ir ankstesniame „uBOND“ modelyje, pagrindinė šio telefono specializuota funkcija – lygiagrečiai veikiančios dvi SIM kortelės. Abi SIM kortelės veikia vienu metu ir viena kitai netrukdo atliekant bet kurią įprastą telefono operaciją. Naujojo telefono „uBOND“ modelio sidabro spalvos korpusas pagamintas iš cinko lydinio – tai suteikia telefonui solidžią išvaizdą. Todėl dvi SIM korteles talpinantis telefonas tinkamas naudotis tiek įmonės vadovams, tiek jo darbuotojams, o dėl TV funkcijos – patogus ir namų šeimininkėms.

„Neabejoju, kad naujuoju „uBOND“ telefonu taip pat apsidžiaugs visos vaikus auginančios mamos. Lankantis su vaikais medicininės paskirties ar įvairiose lavinimo įstaigose, joms dažnai tenka praleisti mėgstamas televizijos programas. Nuo šiol, laukdamos savo atžalų, mamos galės nenuobodžiauti. Mobilusis telefonas su TV taip pat pravers žmonėms, dirbantiems vairuotojais ir tiekiantiems maisto produktus. Televizijos žiūrėjimas užpildys laiką automobilių spūstyse ar laukiant savo eilės prie parduotuvių,“ – sako Linas Domeikis.

L. Domeikis įsitikinęs, kad naujasis telefono „uBOND“ modelis dar labiau patiks vartotojams, nes meniu valdymas tiek jutiminio valdymo pieštuku, tiek klavišais gerokai paprestesnis nei ankstesniojo. Be to, turint šį telefoną, radiją galima klausytis ir be ausinių, o norint išimti atminties kortelę, tai galima padaryti neišjungiant telefono. Ateityje analoginę televiziją Lietuvoje pakeitus skaitmenine, su naujuoju telefonu „uBOND“ televizijos laidas bus galima žiūrėti naudojant ir skaitmeninį televizijos signalą.

Norintys pirmieji pamatyti naująjį telefoną „uBOND“ ir išbandyti visas jo funkcijas, kviečiami lapkričio 17-18 dienomis atvykti į Vilniuje vyksiančią parodą „Infobalt'2008 – Informacinės ir ryšių technologijos – tai investicija!“. Paroda įvyks „Reval Hotel Lietuva“ konferencijų centre.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (18)