AMD naujienų salvėje - nauji vardai ir atidėjimas  (0)

AMD pažėrė naujienų salvę - ne geriausius finansinius laikus išgyvenanti kompanija anonsavo naują mažų nešiojamų kompiuterių platformą, naujus procesorius tarnybinėms stotims, naują prekės ženklą ir "Fusion" procesorių atidėjimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie viską iš eilės. Taigi, AMD žengs į mažų interneto kompiuterių, kurie žaibiškai populiarėja, rinką. Jai kompanija pristatys "Conesus" procesorių, kuris turės konkuruoti su "Intel Atom". Dviejų branduolių lustas turės 1 MB spartinančios atminties (cache), ir bus suderinamas su DDR2 tipo operatyviąja atmintimi. Pirmieji "Conesus" turėtų pasirodyti pirmoje kitų metų pusėje.

Kiek anksčiau startuos naujas AMD prekės ženklas "ATI Stream". Juos bus žymimos naujus bendrovės inžinierių sumanymus įgyvendinančios vaizdo plokštės. O jų esmė paprasta - panaudoti ne visuomet reikalingą didelę GPU galią tam, kad padėti pagrindiniam procesoriui. Taigi, GPU talkins CPU lustui, o tai galinčios daryti plokštės bus pažymėtos "ATI Stream". Suderinamumas su naująja technologija pasirodys ir "Catalyst" tvarkyklėse gruodį.

Tuo tarpu "Shrike" vadinamu procesoriumi, kuriame viename luste turėjo dirbti ir CPU, ir GPU, grįstos "Fusion" platformos produktų teks palaukti. "Shrike" grįstos "Fusion" startas stumiamas net į 2011 metus, t. y. metais vėliau nei anksčiau planuota.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: games.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: