„Intel“ ruošia 80 branduolių procesorių, patvirtino „Dell“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-11-20 16:18
Gal dar pirmiau tegul sugeba tokias auksto lygio programas kurt,zaidimus nerealius ar kazka bent,kam tokiu nesveiku dalyku reiktu. Nes pakolkas,tai pvz pati pati geriausia pc gali susidet uz soldizia tikrai suma ir ka pazaisi? Mano ne is best imanoma daliu surinktas pc,tempia viska full grafika,vienu metu sujungiu biesas zino kiek programu,monitorius 22 coliu,tik antialaisingo nekeliu daugiau kaip x2-x4 ir anisotropic nedarau,visa kita iki kiek nesitingi ar buna imanoma spaudziu. Ka veikt su naujuoju tuo Intel procesorium 7,tai neissivaizduoju.O tuo labiau su 80 branduoliu:D Zinoma turiu omeny kaip namu vartotojas,apskritai,tai naudingas daigtas,kur svarbu taktinis procesoriaus daznis.
ligonis 2008-11-20 16:45
na matai, CPU skaiciuoja db tik kaip zaidime viskas vyks, grafika - vaizdo plokste, o fizika dalnai CPU, ir vaizdo korta kartais, ir yra specialios fizikos kortos. o tiek branduoliu, tam, kad intel kazkada zadejo jog pereis prie ray tracing technologijos, ir nurasys vaizdo kortas. tai gal cia pirmieji zingsniai link to. P.S. monitoriaus dydis, nepasako jo rezoliucijos
Anonymous 2008-11-20 16:46
dfhgfhfgh, kalbi kaip geimeris ir tiek, zinoma uzteks tavo turimo pc visiem naujausiam zaidimams, bet kompiuteris ne vien zaidimams. Vadinasi jei intelis kuria, tai jie ir zino kur bus galima pritaikyti ir jie viska sukurs ko reikes jo eksplotavimui ir t.t O gal cia intelio uzmojis visiskai tapti pasauline monopolija IT rinkoje, nors inteli jau galima skaityti, kad toks yra. O cia tiesiog tuo paciu ir pagasdinimas kitiems, kad jei taip savo kertele kelia aukstai. Dabar tik is dalies svarbus proco daznis, bet svarbiausia yra jo keshas(l2) kuo didesnis tuo geriau ir dar FSB, bet pats pagrindinis is visu dalyku tai yra elektros energijos suvartojimas, vat jei jie sugebetu sukurti toki tobula proca, kuris butu itin taupus ir tuo paciu galingas.
Windas 2008-11-20 17:09
ash va vasara sau pirkau pc na irgi stengiausi padoru uzsipirkti bet... gaiu paskayti kad 2010m jokio zaidimo jis nepatraux.. kuo toliau to zaidimai VIS LABIAU RYJA RESURSUS del keliu priezasciu: 1 bandoma fizika gerinti, 2 grafika geresne, 3 Daug zaidimu shtampuojama tad naudoja vis pavirshutinishkesnes programavimo kalbas,programams, tad daug fizikos elementus apraso simple o ne kokiu asambleriu kad greiciau viska ivykditu. Dar kox eina aspektas jog viskass darosi MMO kuo toliau to labiau.. SinglePLayer zaidimai tiesiog nucrackinami ir sekmes... Tad per MP game susirinkus daugumai zaideju kaip pvz: WOW ateis kokiu 4 klanai i viena kruva vienam klane apie 50 zaidieju.. pc manau ir jusu pastrigines ant maximumo... Tad resursu per daug kompiuteryje nebus NIEKADOS ... nes tada RTS tipo zaidimai geres realishkesnius gales daryti daugiau visko kazka pn i Supreme Comander ir FA. + zmonem dirbantiems su grafika mmanau irgi pravers procas sudarant judesius ir visa kitka.... programu kiekis paleidimui... seip reiktu ir HDD tobulinti nes intiko pilnai jau nespeja ishnaudot.
Anonymous 2008-11-20 18:00
Pabandyk video medžiagą 30 GB ar daugiau (2h mano kameros filmavimo) sukonvertuot - čia nemažai priklauso nuo CPU greičio pamatysi kiek ilgai teks laukti Google sunaudoja 1,5 % visos JAV elektros turi virš pusės milijono serverių... Ir jiems vis tiek to per maža.
Nightbringer 2008-11-20 19:13
Bet vistiek dauguma žmonių neįsivaizduotu gyvenimo be jos.
Anonymous 2008-11-20 20:12
Nesveiki tie žmonės :O
Anonymous 2008-11-20 20:14
Kuriant tokius dalykus man atrodo maziausiai atsizvelgia i tuos tavo zaidimus..
Anonymous 2008-11-20 20:53
Šiaip čia tai panašu, kad tikrai tiesa, nes naujos technologijos - rimtas dalykas yra - ne vaikams. Aišku, vėliau jos ir vaikams tampa įprastos, bet vėliau Bus laikas, kai ir šie procai bus nebe nauji ir tinkami tik žaidimams
kiesza 2008-11-20 22:07
cia ne zaidimam tas dalykas o pvz: apskaiciuot ivairius duomenis kuriuos vidutinis pc apdorotu 100metu tas pc su 80 branduliu tai padarytu per valanda ir t.t.. kol trox PC pasieks eilini vartotoja praeis metu nemazai... TAI KURIAMA DARBUI
WelniuRumai 2008-11-20 22:22
Bus idomu dar isgirst apie tai, kai intelis pagamins Viena aisq - skirtas ne namu pramogoms, o, kaip cia jau kazkas minejo, milziniskiems skaiciavimas atlikti. P.S. temoj kazkaip nepasirode, kad kazkas apie zaidimus butu kalbama... tai kokio velnio rasinet? Iseikit nors karteli i lauka, o tai supusit prie tu savo zaidimu..
Anonymous 2008-11-20 23:22
Ziuriu cia tas zaidimams labai istrigo giliai visiems,visu pirma,tai norint pirkt galinga NAMU kompiuteri,tai reikia taikyt tik pagal zaidimus,nes zaidimams parengtas pc,parengtas bet kokiai veiklai namuose,ar tai verslas,ar tai kazka braizysi,dirbsi su grafika.Kitas klausymas jei tu profesionalas,bet jei atvirai,tai va apart to konvertavimo,suspaudimo failu,tai as nemates tu profesionalu,kurie ten dirbtu su mega giga super pc,dazniausiai visiskai priesingai,su visiskom,visiskom griuvenom ir dar puikiai atlieka savo darba. O cia zinoma,kad ne zaidimams kompiuteris,bet tai mintis buvo,kad net esami procesoriai dar velniai zino kam reikalingi,nes ju nesugeba isnaudot,tiesiog apart mokslines veiklos ir panasios,pakanka ir Pentium IV 3GHz norint zaist,dirbt,mokytis,beleka veikt.Turejau ir pastaraji,turejau ir Dual Core,dabar turiu Quad Core,nezinau kur turi matytis ta stebuklinga veikla,taciau nepastebiu. Dabar 80 branduoliu cpu egzotika,po kiek laiko namu procesorius,taciau dabar turetu labiau skirt demesi i resursu panaudojima,kadangi jis pakankamai nykus palyginus.Turetu kurt kazkokias sistemas ar koki velnia....Nes tarkim uzsimine ir vel apie tuos pacius zaidimus,jie tikrai menkai tobuleja...kokia fizika?Jei lyginant 10m ir dabar,tai kas be ko,taciau paimkim 2-3m begi...jokio tobulejimo nematau,netgi toj pacioj grafikos srityje arba labai menkas,tikrai mazai juda i prieki.Jei gerai isiziuri,tai bet kuriam zaidime matai daugiau vizualiniu triuku,nei konkreciu grafikos pagerejimu.Pvz,kad ir tie patys drabuziai...ar plaukai,ar plastiski laisvi judesiai,ar valdymas personazu...ganetinai banalioj stadijoj,palyginus su techninemis galimybemis siuo metu.
Anonymous 2008-11-21 01:56
jo palei cia rasancius kai kuriuos taip iseitu pas jumis kompai super duper,gal netycia turit 3dmark06 scoru parodyt nes speju jusu pc nei 10k nesurenk tasku,be to tie kas geimus ant full grafikas los tai pabandykit koky crysis pasileist su dx10 ant vistas su full grafika ir tada pasnekekit.
Anonymous 2008-11-21 10:37
jei dabartinis kompas kazka suskaiciuoja per 100m (quad core) tai 80 branduoliu tai suskaiciuos ne greiciau kaip 100*4/80 per 5 metus. Deje beveik nera uzduociu, kurios pilnai lygiagretinamos ir t.t. ir pan, tai sakyciau bus 10m is kur gaunasi ta viena valanda? O del zaidimu.. paziurekit kad ir assasin creed. Ka panasaus turejom pries 3 metus? Tik atrodo, kad jie netobuleja, isirasykit 5 metu senumo zaidima ir pamatysit dideli skirtuma kitavertus dabar didziausias spartejims vyktu keliant spartinancios atminties kieki, RAM, bei dedantis disku masyva (RAID) vietoj vieno disko, kas siais laikais santykinai nebrangu
Anonymous 2008-11-21 11:16
Teko dirbti su naujuteliu, specialiai tokiam darbui surinktu 4 branduoliu pc vaizdo tvarkymo srityje... Ir tada supratau, kad ne naujausi zaidimai, kuriem fizikos, grafikos, ir dar visokio sh reikia, o butent naujausios ir specifines programos rimtam darbui stumia technologijas i prieki.